Ναβάλνι κατά Πούτιν: Θέλει να γίνει ισόβιος αυτοκράτορας

16:44 17/1/2018 - Πηγή: Aixmi

Και ενώ έχει απαγορευτεί η συμμετοχή του στις προεδρικές εκλογές του Μαρτίου, ο μεγάλος αντίπαλος του Βλαντίμιρ Πούτιν, Αλεξέι Ναβάλνι συνεχίζει τον αγώνα να τις μποϊκοτάρει χαρακτηρίζοντας τες απάτη ενώ επιτίθεται για πολλοστή φορά στον ρώσο Πρόεδρο λέγοντας πως «ο Πούτιν θέλει να γίνει ισόβιος αυτοκράτορας. Το περιβάλλον του – άνθρωποι που έγιναν δισεκατομμυριούχοι και

οι πλουσιότεροι άνθρωποι στον κόσμο – όλοι θέλουν το ίδιο πράγμα».

Ο Αλεξέι Ναβάλνι τώρα δηλώνει έτοιμος με τη βοήθεια του επιτελείου του να πείσει τους Ρώσους πολίτες να μποϊκοτάρουν τις εκλογές έχοντας προαναγγείλει την πρώτη του μεγάλη συγκέντρωση διαμαρτυρίας για τη φετινή χρονιά, για τις 28 Ιανουαρίου.

«Δεν πρόκειται για εκλογές και ο ρόλος μου θα είναι να εξηγήσω στον λαό ότι αυτή η διαδικασία, την οποία αποκαλούν εκλογές, ουσιαστικά πραγματοποιείται για την επανεκλογή του Πούτιν», σημείωσε.

«Θα το αποδείξουμε και θα πείσουμε τον κόσμο ότι είναι αδύνατον να αναγνωρίσουμε αυτές τις εκλογές ή αυτό το καθεστώς», είπε ο Ναβάλνι.

The post Ναβάλνι κατά Πούτιν: Θέλει να γίνει ισόβιος αυτοκράτορας appeared first on Aixmi.gr - Ειδήσεις από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο - Έκτακτη επικαιρότητα.

Keywords
Τυχαία Θέματα