Ναταλία Γερμανού για MEGA: Μη λέμε αντίο, ας πούμε εις το επανιδείν

16:14 28/10/2018 - Πηγή: Aixmi

Για μία δεκαετία περίπου η Ναταλία Γερμανού παρουσίαζε την επιτυχημένη μουσική εκπομπή «MEGA STAR» οπότε έχει τον δικό της δεσμό με το Μεγάλο Κανάλι που αό σήμερα δεν εκπέμπει. Στην εκπομπή της από τον Alpha «Καλύτερα δεν γίνεται» η παρουσιάστρια δεν μπόρεσε να κρύψει τη συγκίνησή της ενώ έστειλε και το δικό της αισιόδοξο μήνυμα:

«Δεν σας κρύβω ότι τη στιγμή που χθες αργά το βράδυ βγήκε στο MEGA, που βγήκε το ρολόι… Ελπίζω να μας καταλαβαίνετε,

έχουμε όλοι ένα σφίξιμο στις καρδιές μας αυτή τη μέρα. Είτε γιατί έχουμε περάσει από το κανάλι αυτό… Ας πούμε εγώ τα πρώτα 9 χρόνια της τηλεοπτικής μου ζωής, τα έχω συνδέσει και συνδυάσει με το MEGA, με τα ανέμελα και υπέροχα χρόνια του MEGA STAR, αλλά και σαν τηλεθεάσεις, έχω να θυμάμαι ατέλειωτες στιγμές, όπως και εσείς. Ήταν μια πάρα πολύ σκληρή και στενάχωρη στιγμή».

Μετά το βίντεο που προβλήθηκε ανέφερε: «Έγραψα αυτό που θέλω να πιστεύω και θα το πω και σε εσάς: Μη λέμε αντίο, ας πούμε εις το επανιδείν. Θέλω να πιστεύω πάντα στη ζωή μου και στην περίπτωση του MEGA ότι τίποτα δεν είναι μόνιμο ώσπου να το πάρουμε εντελώς απόφαση και να μπει μια οριστική τελεία. Θέλω να πιστεύω ότι απλώς θα πούμε καλή αντάμωση στο MEGA. Ίσως ανά πάσα στιγμή κάτι να μπορεί να αλλάξει και να γίνει ένα θαύμα».

Το βίντεο από το zappit.gr

https://www.youtube.com/watch?v=7Ik4uP4gjqQ&feature=youtu.be

The post Ναταλία Γερμανού για MEGA: Μη λέμε αντίο, ας πούμε εις το επανιδείν appeared first on Aixmi.gr - Ειδήσεις από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο - Έκτακτη επικαιρότητα.

Keywords
Τυχαία Θέματα