Ν. Παππάς: Η κυβέρνηση έπεσε εκ των έσω

14:10 26/8/2015 - Πηγή: Aixmi

H κυβέρνηση του Αλέξη Τσίπρα έπεσε εκ των έσω, υποστήριξε στο SBC ο υπουργός Επικρατείας Νίκος Παππάς, «φωτογραφίζοντας» τους βουλευτές της Λαϊκής Ενότητας.

«Είναι η πρώτη αριστερή κυβέρνηση και ανετράπη από βουλευτές που εξελέγησαν με τα ψηφοδέλτια των κομμάτων που σχημάτισαν την κυβερνητική πλειοψηφία» ανέφερε χαρακτηριστικά.

Σύμφωνα με τον κ. Παππά

το διακύβευμα των εκλογών είναι το θέμα του χρέους, επισημαίνοντας ότι ο Αλέξης Τσίπρας «έχει κάνει σε όλους τους τόνους καθαρό ότι το ελληνικό χρέος θα πρέπει να αναδιαρθρωθεί, να απομειωθεί».

«Ιδού λοιπόν η επιλογή να αποφασίσει ο Έλληνας πολίτης τι σημαίνει διαπραγμάτευση για την Ελλάδα. Η Ελλάδα θα πάει την επομένη των εκλογών της 20ης Σεπτεμβρίου στο τραπέζι της διαπραγμάτευσης και θα πει είναι βιώσιμο το ελληνικό χρέος και δεν χρειαζόμαστε τίποτα. Ή με μία «φρέσκια» και ισχυρή εντολή θα θέσει το ζήτημα» συμπλήρωσε.

Αναφορικά με το θέμα της αλλαγής εκλογικού νόμου και της κατάργησης του μπόνους των 50 ευρώ, ο υπουργός Επικρατείας παραπέμπει στην επόμενη Βουλή, κλείνοντας τη συζήτηση για εφαρμογή των αλλαγών από αυτές τις εκλογές.

Ερωτηθείς, τέλος, για το θέμα του Εθνικού Συμβουλίου Ραδιοτηλεόρασης που αποτέλεσε σημείο τριβής με την πρόεδρο της Βουλής Ζωή Κωνσταντοπούλου αρκέστηκε στο ότι «μέριμνα της κυβέρνησης είναι, ήταν και θα είναι η διαδικασία αδειοδότησης να είναι νομικά θωρακισμένη απολύτως. Να μην μπορεί να εγείρει κανείς θέματα σύνθεσης του ΕΣΡ. Και θα πρέπει η σύνθεσή του να είναι τέτοια, ώστε να μην επιτρέπει σε κανέναν κακόβουλο ή καλόβουλο να εγείρει εκ των υστέρων ζητήματα σύνθεσης και άρα νομίμου αποδόσεως των αδειών».

Keywords
Τυχαία Θέματα