Μυστική σύσκεψη υπουργών στο γραφείο τού Ευκλείδη Τσακαλώτου

14:41 26/2/2019 - Πηγή: Aixmi

Μυστική σύσκεψη είχαν χθες το βράδι στο γραφείο τού Ευκλείδη Τσακαλώτου πολλοί υπουργοί και πρωτοκλασάτα στελέχη τού ΣΥΡΙΖΑ, στην οποία συζητήθηκαν οι πολιτικές εξελίξεις ενόψει ευρωεκλογών, αλλά ενδεχομένως και βουλευτικών εκλογών. Στη συνάντηση, που έγινε προσπάθεια να μη δει το φως της δημοσιότητας, συμμετείχαν μεταξύ άλλων οι υπουργοί,

Χαρίτσης, Ξανθός, Γαβρόγλου, Φωτίου και στελέχη όπως η Τασία Χριστοδουλοπούλου, ο Θοδωρής Δρίτσας, ο Χρήστος Μαντάς. Ειδικά η παρουσία τού υπουργού Εσωτερικών ενίσχυσε τα σενάρια των ζυμώσεων για τις εκλογές.

Τα ευρωψηφοδέλτια και οι συμμαχίες με τον χώρο της Κεντροαριστεράς αναμένεται να συζητηθούν στην Πολιτική Γραμματεία σήμερα το μεσημέρι, η οποία θα προετοιμάσει το πλαίσιο για τη συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής το Σαββατοκύριακο.

Στο τραπέζι αναμένεται να πέσουν και ονόματα υποψηφίων που προέρχονται από την Κεντροαριστερά. Ίσως κάποια από αυτά να περιλαμβάνονται στον κατάλογο των προσώπων που υπέγραψαν το κείμενο της πρωτοβουλίας με την ονομασία «Γέφυρα».

Ωστόσο, τα ανοίγματα αυτά έχουν προκαλέσει δυσαρέσκεια στην ομάδα των 53 μέσα στον ΣΥΡΙΖΑ. Όπως είναι γνωστό άτυπος ηγέτης της ομάδας αυτής είναι ο υπουργός Οικονομικών, ενώ ανοιχτά «αυτιά» στις απόψεις της έχει και ο γραμματέας τού κόμματος Πάνος Σκουρλέτης.

The post Μυστική σύσκεψη υπουργών στο γραφείο τού Ευκλείδη Τσακαλώτου appeared first on Aixmi.gr - Ειδήσεις από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο - Έκτακτη επικαιρότητα.

Keywords
Τυχαία Θέματα