Μητσοτάκης στην ΚΟ: Η χώρα πηγαίνει σε λάθος κατεύθυνση

13:00 6/11/2018 - Πηγή: Aixmi

Στην ομιλία που απηύθυνε ο Κυριάκος Μητσοτάκης, στην Κοινοβουλευτική Ομάδα του κόμματος, στην αίθουσα Γερουσίας της Βουλής, εξαπέλυσε επίθεση στην κυβέρνηση για το Σκοπιανό ενώ ανέλυσε την πρότασή του για τη Συνταγματική Αναθεώρηση.

«Σε αντίθεση με αυτούς που κυβερνούν τη χώρα, οι πολίτες δεν έχουν αυταπάτες. Πιστεύουν, στη μεγάλη τους πλειοψηφία, ότι η χώρα πηγαίνει σε λάθος κατεύθυνση. Η δημόσια σφαίρα έχει επιβαρυνθεί από τους κυβερνητικούς

χειρισμούς, εντός και εκτός χώρας. Αρνητικά δεδομένα συσσωρεύει η συμφωνία των Πρεσπών. Με τις επιλογές της η κυβέρνηση επέτρεψε στα Σκόπια να εμπαίζουν την Ελλάδα. Και αυτά, ενώ η κοινή γνώμη παρακολουθεί άναυδη αυτά που ειπώθηκαν μεταξύ των κκ. Κοτζιά και Καμμένου. Είναι πρωτοφανές να διερευνά η Δικαιοσύνη τις αλληλοκατηγορίες δύο υπουργών στο υπουργικό Συμβούλιο» επεσήμανε ο κ. Μητσοτάκης και στη συνέχεια διερωτήθηκε γιατί δεν δίνονται στη δημοσιότητα τα πρακτικά του υπουργικού συμβουλίου και η επιστολή παραίτησης Κοτζιά.

«Οταν έλθει η συμφωνία των Πρεσπών προς ψήφιση θα δούμε αν ο κ. Καμμένος φύγει από την πόρτα ή το παράθυρο» είπε χαρακτηριστικά και υπογράμμισε ότι η ΝΔ δεν θα ψηφίσει τη Συμφωνία των Πρεσπών ούτε τώρα ούτε μετά τις εκλογές. Ο μόνος τρόπος να μην κυρωθεί ποτέ η συμφωνία είναι να γίνουν εκλογές πριν αυτή έλθει στη Βουλή.

The post Μητσοτάκης στην ΚΟ: Η χώρα πηγαίνει σε λάθος κατεύθυνση appeared first on Aixmi.gr - Ειδήσεις από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο - Έκτακτη επικαιρότητα.

Keywords
Τυχαία Θέματα