Μητσοτάκης: Στη λάσπη της Ειδομένης βούλιαξε ο ψεύτικος ανθρωπισμός του Τσίπρα

20:30 11/3/2016 - Πηγή: Aixmi

«Μέρα με την ημέρα που περνάει, εμπεδώνεται η πεποίθησή μου ότι, όσο πιο γρήγορα φύγει αυτή η κυβέρνηση, τόσο το καλύτερο για τον τόπο», ανέφερε ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκος Μητσοτάκης.

Σε συνέντευξή του στην εφημερίδα «Ελεύθερος Τύπος της Κυριακής», ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης επεσήμανε ότι «στη λάσπη της Ειδομένης βούλιαξε ο ψεύτικος ανθρωπισμός του κ. Τσίπρα».

«Τέτοιος ανθρωπισμός να μας λείπει. Δεν έχει σχέση με την αξιοπρέπεια και την πηγαία αλληλεγγύη του ελληνικού λαού», πρόσθεσε.

Αναφερόμενος στο προσφυγικό

– μεταναστευτικό ζήτημα, ο κ. Μητσοτάκης αναγνώρισε ότι πρόκειται για κρίσιμο θέμα με εθνικές διαστάσεις και τόνισε ότι «η Νέα Δημοκρατία επέλεξε να κάνει τα πάντα για τη διαμόρφωση εθνικής στρατηγικής».

Εξήγησε επίσης ότι «αυτό ήταν και το νόημα της επιμονής μας για τη Σύσκεψη των Πολιτικών Αρχηγών» στις 4 Μαρτίου, πριν τη Σύνοδο κορυφής της Ε.Ε. «Η Νέα Δημοκρατία καταβάλλει κάθε προσπάθεια για να μειώσει τη ζημιά, να προβάλει και να υποστηρίζει τα δίκαια αιτήματα της Ελλάδας», συνέχισε ο κ. Μητσοτάκης.

Παράλληλα, είπε ότι στη σύσκεψη των Πολιτικών Αρχηγών συμφωνήθηκε σε ένα ελάχιστο πλαίσιο πέντε σημείων. «Παρότι θέσαμε τον πήχη πολύ χαμηλά, ο κ. Τσίπρας πέρασε από κάτω», πρόσθεσε.

Keywords
Τυχαία Θέματα