Μητσοτάκης: Ψέμα τα περί εξόδου από την κρίση

14:50 27/2/2018 - Πηγή: Aixmi

Mιλώντας στη γενική συνέλευση της Ένωσης Ασφαλιστικών Εταιριών, o πρόεδρος της ΝΔ Κυριάκος Μητσοτάκης άσκησε αυστηρή κριτική στην κυβέρνηση τονίζοντας πως η καθαρή έξοδος που διαφημίζει η κυβέρνηση εξυπηρετεί το κομματικό αφήγημα του ΣΥΡΙΖΑ και όχι τα συμφέροντα της χώρας.

Όπως σημείωσε, τα περί εξόδου από το πρόγραμμα και την κρίση αποτελούν ψέμα, καθώς το τέταρτο μνημόνιο

έχει ήδη υπογραφεί και μέσα στο 2018 θα γίνει νέα περικοπή στις συντάξεις έως και 18%, η οποία ίσως να συνοδευτεί και με μείωση του αφορολογήτου.

Επιπλέον, αναφέρθηκε και στα ταμειακά διαθέσιμα από τα οποία θα μπορεί να δανείζεται η Ελλάδα μετά την έξοδό της από το πρόγραμμα. Ανέφερε ωστόσο ότι είναι εθνικά απαράδεκτο να υπάρχουν εργαλεία που προσφέρει το τρίτο μνημόνιο και τα οποία παραμένουν ανεκμετάλλευτα, όπως τα 25 δισ. ευρώ, που είναι ακόμηαδιάθετα.

“Η Ελλάδα εξακολουθεί να είναι ευάλωτη στις αναταράξεις των αγορών καθώς οποιοδήποτε φτέρνισμα των αγορών μπορεί να γίνει πνευμονία για την χώρα” επεσήμανε ο πρόεδρος της ΝΔ.

The post Μητσοτάκης: Ψέμα τα περί εξόδου από την κρίση appeared first on Aixmi.gr - Ειδήσεις από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο - Έκτακτη επικαιρότητα.

Keywords
Τυχαία Θέματα