Μητσοτάκης: Η κυβέρνηση επενδύει σε έναν ακήρυχτο ταξικό πόλεμο

23:01 23/5/2016 - Πηγή: Aixmi

Επίθεση στην κυβέρνηση για το πολυνοοσχέδιο εξαπέλυσε ο Κυριάκος Μητσοτάκης, μιλώντας σε εκδήλωση του Τομέα Κοινωνικής Αλληλεγγύης της ΝΔ.

Ο κ. Μητσοτάκης είπε ότι «βασικός στόχος της Νέας Δημοκρατίας είναι η κοινωνική συνοχή» και ότι η κοινωνική αλληλεγγύη βρίσκεται πάνω από κόμματα και πολιτικές πεποιθήσεις.

Αναφερόμενος στη χθεσινή ψήφιση του πολυνομοσχεδίου, ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας έκανε λόγο για μία μέρα ντροπής για το Κοινοβούλιο και την πατρίδα μας. « Η πλειοψηφία που αποτελείται από τους 153 βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ

και των ΑΝΕΛ αποφάσισε ένα πακέτο πολύ σκληρών μέτρων που οδηγούν τη χώρα σε διαρκή ύφεση και αδιέξοδα… Αυτή η πολιτική στραγγαλίζει την οικονομία και φτωχοποιεί τους πολίτες. Η κυβέρνηση επενδύει σε έναν ακήρυχτο ταξικό πόλεμο. Η διάλυση της μεσαίας τάξης καταστρέφει κάθε ελπίδα ανθρώπινης ζωής και για τους πιο αδύναμους. Θα αυξηθούν οι συνάνθρωποί μας που θα περιέλθουν σε αδυναμία να ανταποκριθούν και στα στοιχειώδη της ανθρώπινης διαβίωσης» είπε.

Τέλος ο κ. Μητσοτάκης έκανε λόγο για «συμφωνία αλήθειας» με τους Έλληνες που αφορά όλους τους πολίτες και θα εξασφαλίζει τη συστράτευση όλων για να στηρίξουν ιδιαίτερα όσους έχουν ανάγκη.

Keywords
Τυχαία Θέματα