Μητσοτάκης: Είστε πρωθυπουργός ή είστε προβοκάτορας; (ΒΙΝΤΕΟ)

11:21 17/2/2017 - Πηγή: Aixmi

Ευθύνες επέρριψε στην κυβέρνηση για την αύξηση της εγκληματικότητας και της βίας ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκος Μητσοτάκης από το βήμα της Βουλής κατά την Ώρα του Πρωθυπουργού.

«Από όταν ανέλαβαν ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ αυξήθηκε η εγκληματικότητα στην χώρα. Η ανομία γενικεύεται και η εγκληματικότητα εξαπλώνεται. Στα πανεπιστήμια ζούμε πάλι επικίνδυνες καταστάσεις» ανέφερε ο κ. Μητσοτάκης και απευθυνόμενος στα

κυβερνητικά έδρανα πρόσθεσε:

«Βάλατε την εγκληματικότητα μέσα στην καθημερινότητά μας και γεμίσατε την επικαιρότητα με σπασμένες εικόνες.Όχι μόνο δεν κάνετε τίποτα για τα Εξάρχεια αλλά δεν αφήνετε και την αστυνομία να κάνει τίποτα. Οι κάτοικοι των Εξαρχείων ζούνε σήμερα σε ένα ιδιότυπο γκέτο – Όλα αυτά γίνονται με τη συνοχή της κυβέρνησης» είπε και συμπλήρωσε «Η κατάσταση στα Εξάρχεια έχει ξεφύγει από κάθε έλεγχο. Πριν από λίγες μέρες έγιναν σοβαρά επεισόδια στα δικαστήρια. Oχήματα των αστικών συγκοινωνιών βανδαλίζονται, μηχανήματα έκδοσης και ακύρωσης εισιτηρίων καταστρέφονται αδιακρίτως. Μπορείτε να προστατεύσετε τους πολίτες και την περιουσία του ελληνικού λαού;«.

Και επεσήμανε: «Σε μια χώρα που έχει πληρώσει πολύ βαρύ φόρο, αφήνετε να εκκολαφθεί μια νέα γενιά τρομοκρατών. Η πρώτη σας ενέργεια όταν ήρθατε στην κυβέρνηση ήταν να καταργήσετε τις φυλακές τύπου Γ΄. Υπάρχουν σε όλες τις χώρες. Όπως συμβαίνει πάντα επί των ημερών σας το λογαριασμό τον πληρώνουν οι μη προνομιούχοι. Δεν μένει ελίτ στα Εξάρχεια«.

«Πόσο καιρό ακόμη θα συνεχίσετε να ανέχεστε το κράτος των Εξαρχείων; Πότε θα λύσετε τα χέρια της αστυνομίας; Δεν θα επιτρέψουμε να γίνει η Ελλάδα μια ακυβέρνητη χώρα» είπε καυστικά ο πρόεδρος της ΝΔ σημείωσε: «Ελπίζω να ακούσω απαντήσεις γιατί η κατάσταση στη χώρα είναι πολύ σοβαρή άλλο η ελευθερία άλλο η ασυδοσία».

Keywords
Τυχαία Θέματα