Μισόλογα Κοτζιά για Παπαχελά-Ερντογάν. «Δεν τον κατηγορώ», αλλά…

14:30 15/12/2017 - Πηγή: Aixmi

Τα «μασάει» τώρα ο υπουργός Εξωτερικών Νίκος Κοτζιάς, διορθώνοντας εν μέρει όσα απίστευτα είπε χθες για τον Σκάι και τον Αλέξη Παπαχελά.

Μιλώντας στους διπλωματικούς συντάκτες τόνισε, δυο φορές, ότι ο ίδιος δεν μέμφεται τον δημοσιογράφο που πήρε τη συνέντευξη του Ταγίπ Ερντογάν. Και παραδέχθηκε ότι δεν έχει ειδική πληροφόρηση για το αν έπαιξε ρόλο ο Ατζούν Ιντζαλί, παραγωγός του Survivor, για να επιλεγεί ο συγκεκριμένος τηλεοπτικός σταθμός.

Το μόνο που ξέρω -είπε- είναι ότι ο Τούρκος

πρόεδρος, επιστρέφοντας από τη Θράκη στην Τουρκία, εξομολογήθηκε στους δημοσιογράφους που τον συνόδευαν ότι μάλλον έκανε «λάθος» που δεν μίλησε στο ΑΠΕ -όπως είχε συμφωνηθεί- αλλά στον Σκάι. «Το έγραψαν οι τουρκικές εφημερίδες», πρόσθεσε.

Χθες, πάντως, είχε κατηγορήσει ανοιχτά τον Σκάι και τον Αλέξη Παπαχελά ότι υπονόμευσαν την επίσκεψη Ερντογάν. «Κάποιοι ήθελαν να αποτύχει», ισχυρίστηκε, ενώ υιοθέτησε πλήρως την άποψη ότι ο Ατζούν Ιντζαλί είναι ο διευθυντής Ενημέρωσης του Τούρκου προέδρου και ο άνθρωπος που τον έπεισε να μιλήσει στον Σκάι -από τον οποίο μεταδίδονται οι δικές του παραγωγές (Survivor και My style rocks).

Μισόλογα Κοτζιά για Παπαχελά-Ερντογάν

The post Μισόλογα Κοτζιά για Παπαχελά-Ερντογάν. «Δεν τον κατηγορώ», αλλά… appeared first on Aixmi.gr - Ειδήσεις από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο - Έκτακτη επικαιρότητα.

Keywords
Τυχαία Θέματα