Μηνύσεις σε ρουμανικά ΜΜΕ από την Κρέτσου για τον «καβγά»με τη Ζωή

11:33 7/4/2017 - Πηγή: Aixmi

Ότι τα ρουμανικά μέσα διαστρέβλωσαν τα όσα είπε στη Ζωή Κωνσταντοπούλου θεωρεί η Ευρωπαία επίτροπος περιφερειακής πολιτικής, Κορίνα Κρέτσου και στρέφεται συγκεκριμένα κατά των Pro TV, Hotnews και Libertatea λέγοντας πως διαστρέβλωσαν το περιεχόμενο των λόγων της, εντάσσοντας ανακρίβειες, με μόνο σκοπό το πολιτικό κέρδος και γι’αυτό προαναγγέλλει ότι θα προσφύγει στη δικαιοσύνη, όπως έγραψε σε ανάρτηση

της στον λογαριασμό της στ Facebook.

Yπενθυμίζεται ότι η Ζωή Κωνσταντοπούλου εξαπέλυσε «πυρά» ενάντια στην Κρέτσου, κατηγορώντας την ότι πίεσε βάναυσα τη χώρα της με το να είναι μέλος ενός θεσμού που της επέβαλε αυστηρά μέτρα λιτότητας και μια «δικτατορία» παρά το γεγονός ότι οι Έλληνες τα απέρριψαν με δημοψήφισμα.

Αναφερόμενη, μάλιστα, στον Μαργαρίτη Σχοινά, εκπρόσωπο Τύπου της Κομισιόν ο οποίος ήταν παρών, ισχυρίστηκε ότι το ελληνικό δημοψήφισμα ήταν στημένο.

«Οι άνθρωποι στην Ελλάδα πεθαίνουν» φώναξε η Ζωή Κωνσταντοπούλου για να πάρει την απάντηση της Κρέτσου ότι «οι άνθρωποι πεθαίνουν παντού» ενώ συνέχισε λέγοντας: «Ελάτε να ζήσετε στη Ρουμανία αν δεν σας αρέσει στην Ελλάδα».

Τα ρουμανικά μέσα μετέδωσαν τα λόγια της Κρέτσου ως εξής: «Και τι αν οι Έλληνες πεθαίνουν από την πείνα; Παντού στην Ευρώπη οι άνθρωποι πεινούν. Ελάτε στη Ρουμανία να το διαπιστώσετε».

Τέλος, η Κρέτσου είπε ότι δε μπορεί πλέον, να επιτρέπει στα μέσα να διαστρεβλώνουν τα λόγια της γράφοντας τα εξής: «Αποφάσισα να πάω δικαστικά. Έχω απόλυτη εμπιστοσύνη στη Ρουμανική δικαιοσύνη» τελειώνοντας το σχόλιό της με την εξής φράση: «Θα σας δω στο δικαστήριο».

Keywords
Τυχαία Θέματα