Μίνως και Μαρί Κυριακού σε εξωδικαστικό συμβιβασμό μετά τον χωρισμό

19:19 28/5/2017 - Πηγή: Aixmi

Συμβιβαστική λύση φαίνεται πως βρέθηκε μεταξύ του Μίνωα Κυριακού και της εν διαστάσει συζύγου του Μαρί, αφού παραιτήθηκαν από τη διαδικασία των ασφαλιστικών μέτρων που επρόκειτο να εκδικαστούν την Παρασκευή. Το άλλοτε αγαπημένο και χαμηλών τόνων ζευγάρι απασχόλησε το τελευταίο διάστημα με το διαζύγιό του ακόμη και τον ξένο Τύπο.

Αρκετές ημέρες πριν γίνει γνωστός στον Τύπο ο χωρισμός, έπειτα από 13 χρόνια γάμου, ο ισχυρός άνδρας του ομίλου AΝΤ1 είχε καταθέσει ασφαλιστικά μέτρα σε βάρος της Μαρί Κωνσταντάτου και ακολούθως

έκανε και εκείνη το ίδιο. Ωστόσο, οι δικηγόροι τους παραιτήθηκαν από το δικόγραφο, καθώς κατάφεραν να τα βρουν εξωδικαστικά.

Για το απρόσμενο διαζύγιο είχε γράψει η βρετανική «Daily Mail», υποστηρίζοντας ότι «η Μαρί Κυριακού μετέφερε στο Λονδίνο πολύτιμα αντικείμενα με το τζετ του πρώην συζύγου της. Πρόκειται για δαχτυλίδια, περιδέραια, βραχιόλια, καρφίτσες και ζώνες».

Η γνωριμία και ο γάμος
Αν και κανείς δεν μπορούσε να βρει σημείο σύνδεσης μεταξύ της ηθοποιού Μαρί Κωνσταντάτου με τον Μίνωα Κυριακού, ο ένας βρήκε στο πρόσωπο του άλλου τον «άνθρωπό του», όπως έλεγαν φίλοι του ζευγαριού. Η πρώτη τους συνάντηση έγινε όταν η νεαρή τότε ηθοποιός συμμετείχε στην τηλεοπτική σειρά του καναλιού «Φάκελος Αμαζών», το 1991. Η γνωριμία αυτή αποτέλεσε την απαρχή μιας πολυετούς φιλίας, δειλής και διακριτικής, χωρίς κοινές εμφανίσεις. Περίπου 13 χρόνια αργότερα, καρμικός αριθμός για το ζευγάρι, η φιλία μετατράπηκε σε έρωτα, με τις φήμες τότε να οργιάζουν και τις «Κασσάνδρες» να προβλέπουν σύντομο χωρισμό λόγω της διαφοράς ηλικίας.

Η πρόβλεψη έριξε έξω τα «πρακτορεία στοιχημάτων» της εποχής και το ζευγάρι αποφασίζει να παντρευτεί. Ο γάμος έγινε στις 10 Δεκεμβρίου 2004 στη Σόφια της Βουλγαρίας, σε κλειστό κύκλο και μακριά από τα φώτα.

Ο έγγαμος βίος του ζευγαριού άρχισε με τα χρόνια να αποτελεί παράδειγμα προς μίμηση, αφού θεωρούνταν ένα από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια της εγχώριας σόουμπιζ. Εκείνη άφησε την ηθοποιία και αφιερώθηκε σε φιλανθρωπικές δράσεις μέσα από την καθημερινή εκπομπή «Με αγάπη», για την οποία τιμήθηκε και με βραβεία. Λίγα χρόνια αργότερα, προέβη στη συγγραφή του πρώτου της παιδικού βιβλίου «Μάικ ο φασολάκης», το οποίο γνώρισε τεράστια επιτυχία και ανέβηκε σε θεατρική σκηνή, με τους λιλιπούτειους θαυμαστές του Μάικ να κατακλύζουν το θέατρο.

Ο ήρεμος έγγαμος βίος και η αγάπη που υπήρχε ανάμεσα στο ζευγάρι δεν προμήνυε σε καμία περίπτωση ένα διαζύγιο και μάλιστα με αντιδικίες.

Πηγή: Ελεύθερος Τύπος

Keywords
Τυχαία Θέματα
Μίνως, Μαρί Κυριακού,minos, mari kyriakou