Μία μουσουλμάνα έγραψε ιστορία στα καλλιστεία – Με… καφτάνι αντί μαγιό (ΒΙΝΤΕΟ)

11:31 7/8/2017 - Πηγή: Aixmi

Με σημαία της την απόφασή της να μην φορέσει μαγιό, η 27χρονη μουσουλμάνα Μούνα Τζάμα έγραψε ιστορία στα καλλιστεία της Miss Universe, καθώς εμφανίστηκε με καφτάνι αντί για μαγιό.

Η καλλονή που θα εκπροσωπήσει τη Βρετανία στα καλλιστεία είχε τονίσει από τα προκριματικά ακόμη: «Δεν θα φορέσω μαγιό στην παραλία, άρα δεν θα το κάνω και στον διαγωνισμό, μόνο και μόνο για να κερδίσω βαθμούς». Η οργανωτική επιτροπή της επέτρεψε να παρουσιαστεί όπως η ίδια ήθελε κι έτσι εκείνη περπάτησε στην πασαρέλα με το καφτάνι της.

Στη φωτογραφία που ανήρτησε στο Instagram, έγραψε: «Αυτήν τη στιγμή απέδειξα ότι μπορώ να κάνω ό,τι βάλω στόχο στο μυαλό μου και οι περιορισμοί είναι ένα καθεστώς που περιμένει να καταργηθεί. Ευχαριστώ όλους όσοι στάθηκαν στο πλευρό μου και πίστεψαν στο όραμά μου».

Thank you so much to @emirateswoman for featuring me! ❤ I absolutely love Dubai – and always have such a great time everytime I’ve been out there! Loads of love from London I miss my dubai friends and family! See you soon #emirates #love #dubai #UAE #muslim #jumeirahbeach #strong #happy #smile #missuniverse #greatbritain #london #love #summer #munajama

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Muna Jama (@ms_munajama) στις Αύγ 6, 2017, 8:04πμ PDT

Keywords
Τυχαία Θέματα