Μετάνιωσε η Βικτόρια Μπέκαμ: Μην πειράζεις το στήθος σου (ΒΙΝΤΕΟ)

12:07 12/1/2017 - Πηγή: Aixmi

Μετανιωμένη για την αυξητική στήθους παρουσιάστηκε σε επιστολή της στον νεότερο εαυτό της για λογαριασμό της Vogue η Βικτόρια Μπέκαμ.

«Θα έπρεπε να πω, μην πειράζεις το στήθος σου» γράφει στην επιστολή της η Μπέκαμ για το τεύχος Οκτωβρίου της βρετανικής Vogue.

Καθώς η Βικτόρια θα τιμηθεί από τη βασίλισσα, έφερε ξανά στη δημοσιότητα τη συγκεκριμένη επιστολή. Μάλιστα, ο εμπειρότερος εαυτός της συμβουλεύει τη νεαρή Βικτόρια για αγόρια και παντοτινή αγάπη: «Μάθε περισσότερα για ποδόσφαιρο, ιδίως τον κανόνα για το οφ σάιντ. Και ναι, ο κεραυνοβόλος έρωτας υπάρχει. Θα το πάθεις στην αίθουσα παικτών της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, αν και θα πιεις λίγο παραπάνω, οπότε οι ακριβείς λεπτομέρειες είναι θολές» λέει αναφερόμενη στη γνωριμία και τον έρωτά της με τον Ντέιβιντ Μπέκαμ.

«Ενώ οι άλλοι ποδοσφαιριστές θα πίνουν στο μπαρ με τις συντρόφους τους, ο Ντέιβιντ θα κάθεται στην άκρη με την οικογένειά του (δεν είναι καν στην πρώτη ομάδα εκείνη την εποχή, εσύ είσαι η διάσημη τότε). Κι έχει τόσο όμορφο χαμόγελο. Κι εσύ είσαι κοντά στην οικογένειά σου κι έτσι θα σκεφθείς πόσα κοινά έχετε. Θα σου ζητήσει το τηλέφωνό σου. Ακόμη φυλά το αεροπορικό εισιτήριο Λονδίνο-Μάντσεστερ όπου του το έγραψες«.

Όσον αφορά στην εξωτερική της εμφάνιση γράφει: «Ξέρω ότι παλεύεις τώρα. Δεν είσαι η πιο όμορφη, ούτε η πιο λεπτή ούτε η καλύτερη χορεύτρια στο κολέγιο. Ποτέ δεν ταίριαζες εκεί αν και γνώρισες εκεί πολύ καλές κοπέλες. Έχεις πρόβλημα ακμής. Ο διευθυντής σε έβαλε στην τελευταία σειρά του χορευτικού σόου (να φοράς ένα ταπεινωτικό λίκρα λεοπάρ κολάν) γιατί είσαι η πιο άχαρη (αυτό μπορεί και να μην είναι και αλήθεια)«.

Μιλά ακόμη και για τα ξανθά κοντά μαλλιά της λέγοντας ότι έμοιαζε με «drag queen».

«Ποτέ δεν θα σου περάσει από το μυαλό ότι φαίνεσαι γελοία. Θα εμφανίζεσαι σε δημόσιες εκδηλώσεις και θα μοιάζεις σαν drag queen. Αλλά κοίτα πίσω και χαμογέλα. Θα προσθέτει ποικιλία στη ζωή σου να πηγαίνεις από το ένα άκρο στο άλλο. Λατρεύω το γεγονός ότι αισθάνεσαι ελεύθερη να εκφράζεσαι. Η μόδα θα γίνει σημαντικό κομμάτι σου μια μέρα, αλλά πρόσεξε μην σε αφομοιώσει. Θα μάθεις με τα χρόνια να αφήνεις τα δωδεκάποντα για αθλητικά, τα μίνι φορέματα με λευκά φανελένια μπλουζάκια. Και θα μάθεις να είσαι ένας από ατούς τους ανθρώπους που απλώς σηκώνονται από το κρεβάτι«.

Keywords
Τυχαία Θέματα