Μειμαράκης: Εγώ με τον Τσίπρα; Μόνο αν έχω κασετόφωνο!

22:06 8/7/2015 - Πηγή: Aixmi

Το…χοντραίνει ο Βαγγέλης Μειμαράκης με τον Αλέξη Τσίπρα. Αφού το μεσημέρι στην κονοβουλευτική ομάδα της ΝΔ τον αποκάλεσε ειρωνικά «χαρούμενο», το απόγευμα είπε σε δημοσιογράφους ότι δεν τον εμπιστεύεται καθόλου.

Σχολιάζοντας το ενδεχόμενο κατ΄ιδίαν συνάντησης μαζί του, ώστε να ενημερωθεί για την πορεία των διαπραγματεύσεων, ανέφερε το εξής εκπληκτικό: «Δεν τον εμπιστεύομαι να μιλήσουμε κατ” ιδίαν αν δεν έχω μαζί μου άλλα τρία άτομα και δύο κασετοφωνάκια. Φοβάμαι ότι μπορεί να με χρησιμοποιήσει. Οι

μέρες είναι ιστορικές».

Ο πρόεδρος της ΝΔ τόνισε ότι συμφωνεί να γίνει συνάντηση των πολιτικών αρχηγών υπό τον πρόεδρο της Δημοκρατίας, με την προϋπόθεση ότι θα τηρηθούν πρακτικά. Πέραν αυτών χαρακτήρισε άκομψη κίνηση και απρέπεια το non paper του Μεγάρου Μαξίμου σύμφωνα με το οποίο «ο κ. Τσίπρας αναζήτησε τον κ. Μειμαρακη αλλά ο δεύτερος δεν ανταποκρίθηκε στις τηλεφωνικές κλήσεις».

Τέλος, σχολίασε τη σημερινή παρουσία του πρωθυπουργού στο Ευρωκοινοβούλιο: «Ποιος του είπε να πάει να ξεφτιλίσει τη χώρα;» είπε χαρακτηριστικά.

Keywords
Τυχαία Θέματα