Μεϊμαράκης: Δώστε μας εντολή τετραετίας – Η χώρα δεν αντέχει άλλα πειράματα

09:30 13/9/2015 - Πηγή: Aixmi

Εντολή τετραετίας ζήτησε από τους πολίτες για να κυβερνήσει τη χώρα σε συνεργασία και με άλλες πολιτικές δυνάμεις, ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης, μιλώντας το βράδυ του Σαββάτου από το βήμα της 80ης Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης, παρουσία των πρώην πρωθυπουργών Κώστα Καραμανλή και Αντώνη Σαμαρά.

Ο πρόεδρος της ΝΔ τόνισε την ανάγκη συγκρότησης μιας εθνικής ομάδας διακυβέρνησης με όλες τις πολιτικές δυνάμεις, όπως

και εθνικής ομάδας διαπραγμάτευσης, στην οποία θα πρέπει να μετέχει και ο Αλέξης Τσίπρας, «μιας που ο ίδιος υπέγραψε το μνημόνιο».

Ο κ. Μεϊμαράκης αρχικά άσκησε κριτική στην κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ, κάνοντας λόγο για «επικίνδυνα πειράματα» που κόστισαν στη χώρα. Παράλληλα, επεσήμανε ότι οι κίνδυνοι δεν έχουν ξεπεραστεί. «Ποτέ δεν έγινε τόσο κακό σε τόσο μικρό διάστημα» ανέφερε και αποκάλεσε τον κ. Τσίπρα «πρωθυπουργό του εξηντάευρου».

«Υπάρχουν πολλοί συμπολίτες μας που ψήφισαν “πρώτη φορά αριστερά”. Πολλοί είναι αναποφάσιστοι. Τους καλώ τώρα να αναλογιστούν το κόστος που έχουν να πληρώσουν και πρέπει να το σκεφθούν. Να κρίνουν και να συγκρίνουν», είπε ο κ. Μεϊμαράκης, κάνοντας «άνοιγμα» στους ψηφοφόρους που επέλεξαν τον Ιανουάριο τον ΣΥΡΙΖΑ.

Ο πρόεδρος της ΝΔ θα παραχωρήσει στις 11:30 συνέντευξη Τύπου στο Συνεδριακό Κέντρο Ιωάννη Βελλίδη, ενώ στη συνέχεια θα επισκεφθεί τα γραφεία της HELEXPOΔΕΘ.

Keywords
Τυχαία Θέματα