Μεγάλος παραγωγός του Χόλιγουντ κατηγορείται για σεξουαλική παρενοχληση

15:41 7/10/2017 - Πηγή: Aixmi

Βαριές κατηγορίες για σεξουαλική παρενόχληση διατυπώνονται κατά του διάσημου παραγωγού του Χόλιγουντ Χάρβεϊ Γουαϊνστάιν, ο οποίος ήταν υποψήφιος για Όσκαρ με την ταινία «Συμμορίες της Νέας Υόρκης», και βραβευμένος με Όσκαρ για την ταινία «Ερωτευμένος Σαίξπηρ».

Διάσημες ηθοποιοί όπως η Ασλεϊ Τζαντ που είχε αναφερθεί στην παρενόχληση που δέχθηκε από υψηλα ιστάμενο πρόσωπο του Χόλιγουντ πριν από χρόνια, αλλά και η Ροουζ ΜακΓκοουαν, διάσημη από τις «Μαγισσες» αλλά και πολλές άλλες γυναίκες κατηγορούν τον Γουαϊνστάιν για σεξουαλική παρενόχληση, και συγκεκριμένα ότι επιχείρησε να τις θωπεύσει, τις εξανάγκασε να τον βλέπουν γυμνό ή τους υποσχέθηκε βοήθεια στην καριέρα τους έναντι σεξουαλικών ανταλλαγμάτων.

Ο ίδιος, μετά την έρευνα της εφημερίδας New York Times, ζήτησε συγγνώμη και δήλωσε ότι θα κάνει χρήση άδειας για να απουσιάσει από την εταιρεία του.

«Συνειδητοποιώ ότι ο τρόπος με τον οποίο συμπεριφέρθηκα σε συναδέλφους κατά το παρελθόν προκάλεσε πολύ πόνο και ζητώ ειλικρινά συγγνώμη», δήλωσε σε ανακοίνωσή του.

Keywords
Τυχαία Θέματα