Μεγαλοοικονόμου: Ο Τσίπρας είναι λεβεντιά, οι άλλοι είναι κουραμπιέδες

18:06 3/2/2019 - Πηγή: Aixmi

Απολαυστικό ήταν για τους τηλεθεατές το τηλεοπτικό σώου το οποίο έδωσε η βουλευτής Θεοδώρα Μεγαλοοικονόμου, η οποία έχει αποχωρήσει από την Ένωση Κεντρώνων και έχει προσχωρήσει στον ΣΥΡΙΖΑ.

Όλα έγιναν στην εκπομπή του Γιώργου Αυτιά στον ΣΚΑΪ, όταν άρχισαν οι ερωτήσεις αν προτίθεται να παραιτηθεί και πότε, όπως της ζητά επίμονα ο Βασίλης Λεβέντης.

«Θα παραδώσω την έδρα

μου, αλλά να βγει ο κ. Λεβέντης να πει ότι μου έλεγε να μην την παραδώσω, γιατί πίσω μου ήταν ο κ. Καλλιάνος», είπε. Εννοώντας ότι ο γνωστός μετεωρολόγος έχει προσχωρήσει στη ΝΔ. «Θέλω να ξεμπροστιάσει τον Λεβέντη, ας βγει τώρα στον αέρα. Έχω ηχητικά ντοκουμέντα».

Ο Λεωνίδας Γρηγοράκος σχολίασε απαξιωτικά ότι πρόκειται για κυβέρνηση «της γκαζόζας» και για «θίασο», για να απαντήσει η κ. Μεγαλοοικονόμου ότι «Κι εσείς θέατρο είστε! Στην κυρία Φώφη. Μου είχαν κάνει πρόταση και από το ΠΑΣΟΚ. Κι εσείς θέατρο είστε και λυπάμαι».

Στη συνέχεια «αρπάχτηκε» και με τον βουλευτή της ΝΔ Βασίλη Οικονόμου, χαρακτηρίζοντάς τον «γυρολόγο», με εκείνον να απαντά με χαρακτηρισμούς «γραφική» και «γελοία»! Έτσι, ο παρουσιαστής πήγε σε διαφημίσεις μήπως και ηρεμήσουν τα πνεύματα.

Αμέσως μετά, όμως, η βουλευτής αποχώρησε φωνάζοντας: «Ο Αλέξης Τσίπρας είναι λεβεντιά, όλοι οι άλλοι είναι κουραμπιέδες»!

The post Μεγαλοοικονόμου: Ο Τσίπρας είναι λεβεντιά, οι άλλοι είναι κουραμπιέδες appeared first on Aixmi.gr - Ειδήσεις από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο - Έκτακτη επικαιρότητα.

Keywords
Τυχαία Θέματα