Μega: Προβοκάτορες σπέρνουν ψευδείς ειδήσεις για επερχόμενο λουκέτο

13:52 13/9/2017 - Πηγή: Aixmi

Όσο πυκνώνουν οι πληροφορίες ότι γίνονται σοβαρές προσπάθειες για να επαναλειτουργήσει το Μega, τόσο πληθαίνουν τα δημοσιεύματα ότι τα πράγματα έχιουν σκαλώσει και, τελικά, τίποτα δεν πρόκειται να γίνει.

Στο παιχνίδι αυτό πρωταγωνιστούν συγκεκριμένοι άνθρωποι – βαποράκια, επίσης συγκεκριμένων ανθρώπων, οι οποίοι παίζουν άκρως υπονομευτικό ρόλο, σπέρνοντας πανικό στους απλήρωτους και σκληρά δοκιμαζόμενους εργαζόμενους του σταθμού.

Ο ένας (φερέφωνο κάποιων που μισούν το Mega) γράφει ότι ο Βαρδινογιάννης σαμποτάρει την επανεκκίνηση, διότι έχει στο νου του το δικό του κανάλι, το Star. Αφήνει να περάσει καμιά εβδομάδα, και μόλις δει ότι οι μέτοχοι έχουν ξεκινήσει ουσιαστικές συζητήσεις με τις τράπεζες, επανέρχεται προσθέτοντας και τον Βαγγέλη Μαρινάκη στο κάδρο εκείνων που επιδιώκουν το «μαύρο».

Τώρα, πώς είναι δυνατόν να θέλει να μπει «λουκέτο» στο κανάλι ο άνθρωπος που πλήρωσε 23 εκατομύρια ευρώ για να αγοράσει το 22,1% του καναλιού και τους τίτλους των εφημερίδων ΤΟ ΒΗΜΑ και ΤΑ ΝΕΑ, αυτό είναι άλλου παπά ευαγγέλιο προφανώς…

Στο ίδιο κλίμα και ο άλλος, που επί χρόνια έπαιζε το παιχνίδι ενός εκ των χρεοκοπημένων πρώην ιδιοκτητών του Mega. Μόλις διαβάσει σε έγκυρα σάιτ ότι προχωρούν οι διαδικασίες, βγαίνει αμέσως και «εξηγεί» ότι «πιθανότατα» δεν θα προλάβει ο σταθμός να συμμετάσχει στο διαγωνισμό για τις τηλεοπτικές άδειες. Άρα, θα κλείσει.

Όταν ακούσει δε ότι οι εργαζόμενοι είδαν τον Γιάννη Βαρδινογιάννη, ο οποίος τους έπεισε ότι και οι τρεις ιδιοκτήτες είναι αποφασισμένοι να κρατήσουν ζωντανό τον σταθμό, σπεύδει να γράψει ότι κάποιοι δεν είναι ειλικρινείς. Και όταν μάθει, συνήθως τελευταίος, ότι υπάρχει ισχυρή πιθανότητα συμφωνίας με τις τράπεζες, κραυγάζει ότι διαφαίνεται κίνδυνος εμπλοκής.

Βέβαια, η δημοσιογραφική πιάτσα τούς έχει πάρει χαμπάρι, όμως τμήμα των απελπισμένων εργαζομένων του καναλιού τούς διαβάζει, όπως διαβάζει ό,τι αναφέρεται στην τύχη του Mega. Και πικραίνεται και ανησυχεί.

Συνεπώς, οι προβοκάτορες παίζουν μια χαρά το παιχνίδι τους. Το μόνο που δεν έχει γίνει γνωστό είναι αν πληρώνονται για το άθλιο παιχνίδι τους ή χύνουν το δηλητήριο απλώς και μόνο για να βρίσκονται στην «αυλή» κάποιων…

Keywords