Με πανό και αποδoκιμασίες έγινε δεκτός ο Τραμπ στη Σκωτία

10:42 26/6/2016 - Πηγή: Aixmi

Με το που το ελικόπτερο του Τραμπ προσγειώθηκε στο Αμπερντίνσαϊρ ο μεγιστάνας έγινε δεκτός με αποδοκιμασίες, σημαίες στο χρώμα του ουράνου τόξου που αντιπροσωπεύουν την κοινότητα ΛΟΑΤ καθώς και σημαίες του Μεξικό.

Οι διαδηλωτές θέλησαν να καταγγείλουν την υπόσχεση του Τραμπ να χτίσει ένα τείχος στα σύνορα με το Μεξικό για την καταπολέμηση της παράνομης μετανάστευσης.

Επίσης κατηγορούν τον αμφιλεγόμενο μεγιστάνα για έξαρση της ισλαμοφοβίας και του ρατσισμού.

Ωστόσο ο Τραμπ τα είδε όλα υπέροχα. Δεν είδε ποτέ τις μεξικανικές σημαίες όπως τόνισε ενώ είπε ότι έχει φοβερή δημοτικότητα στη Σκωτία.

Όταν ρωτήθηκε σχετικά με τους διαδηλωτές, ο Τραμπ τους συνέκρινε με πρώην αντιπάλους του στην κούρσα για το χρίσμα των Ρεπουμπλικανών. «Αλλά δεν πειράζει, εγώ τους νίκησα«, δήλωσε. Όταν ρωτήθηκε στη συνέχεια, αν λυπάται που δεν έχει στήριξη από Ευρωπαίους ηγέτες, κάποιοι μεταξύ των οποίων μάλιστα επέκριναν ακόμη και τις θέσεις του για τους μουσουλμάνους, ο Τραμπ δήλωσε ότι μένει αδιάφορος. «Δεν με νοιάζει. Δεν είναι σημαντικό. Θα σας πω ποιος με στηρίζει, με στηρίζει ο αμερικανικός λαός, αυτό είναι που μετράει για μένα», απάντησε.

Keywords
Τυχαία Θέματα