Με καλή εμφάνιση και 2 γκολ νίκησε η Εθνική το Λιχτενστάιν

13:18 24/3/2019 - Πηγή: Aixmi

Με το «δεξί» ξεκίνησε την πορεία της στους προκριματικούς EURO 2020 η Εθνική μας. Κέρδισε με 0-2 μέσα στο Λιχτενστάιν, αφήνοντας καλές εντυπώσεις.

Αν και η αντίπαλη ομάδα είναι η ασθενέστερη του ομίλου, οι διεθνείς μας ταλαιπωρήθηκαν να διασπάσουν την άμυνά της και να ανοίξουν το σκορ. Τη λύση έδωσε στο τέλος του πρώτου ημιχρόνου ο Κώστας Φορτούνης,

με πολύ ωραίο γυριστό σουτ, μετά από έξοχη πάσα του Κουρμπέλη.

Στο δεύτερο ημίχρονο η Εθνική μας ανέβασε την απόδοσή της και πίεσε περισσότερο την αντίπαλη ομάδα, οι παίκτες της οποίας έδειχναν να μένουν από δυνάμεις. Στο 80΄πέτυχε δεύτερο γκολ με ωραίο σουτ του Δώνη, που κατέβασε με το στήθος τη μπάλα σε πλάγια θέση μέσα στη μεγάλη περιοχή.

Το μόνο κακό στην αναμέτρηση ήταν ο τραυματισμός του Κώστα Μήτρογλου, μόλις στο 21΄. Ο Άγγελος Αναστασιάδης αναγκάστηκε να κάνει αλλαγή, καθώς ο παίκτης της Γαλατά Σαράι έδειξε καθαρά πως δεν μπορούσε να συνεχίσει. Το σημαντικό είναι να καταλήξουν οι γιατροί σε απόφαση για το αν θα μπορέσει να αγωνιστεί στο κρίσιμο ματς με τη Βοσνία την Τρίτη στο Σεράγεβο.

Η Βοσνία θα είναι ο βασικός αντίπαλος -μαζί, βέβαια, με την Ιταλία- στην προσπάθεια της Εθνικής μας να προκριθεί. Χθες νίκησε με 2-0 την Αρμενία. Την ίδια ώρα και η Ιταλία κέρδιζε, με το ίδιο σκορ, τη Φινλανδία.

γκι Κόλβιντσον): Μπίχελ, Βόλφινγκερ, Κάουφμαν, Ρέχσταϊνερ, Γκέπελ, Χάσλερ (86′ Φρικ), Μάρτιν Μπίχελ (67′ Ζέλε), Βίζερ, Πολβερίνο, Σαλάνοβιτς, Γκίμπσερ (77′ Γιλντίζ)

ΕΛΛΑΔΑ (Άγγελος Αναστασιάδης): Βλαχοδήμος, Μπακάκης, Σιόβας, Κουρμπέλης, Κούτρης, Ζέκα, Σάμαρης, Φορτούνης (83′ Κουλούρης), Μασούρας, Μπακασέτας (Κολοβός), Μήτρογλου (Δώνης).

The post Με καλή εμφάνιση και 2 γκολ νίκησε η Εθνική το Λιχτενστάιν appeared first on Aixmi.gr - Ειδήσεις από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο - Έκτακτη επικαιρότητα.

Keywords
Τυχαία Θέματα