Με Καμπιάσο στην αποστολή ο Ολυμπιακός

19:15 3/11/2015 - Πηγή: Aixmi

Ο Μάρκο Σίλβα υπολογίζει και πάλι στην εμπειρία και την ποιότητα του Εστέμπαν Καμπιάσο, αφού ο Αργεντινός άσος ξεπέρασε το πρόβλημα τραυματισμού που τον είχε καθηλώσει τις τελευταίες εβδομάδες και τέθηκε στη διάθεση του Πορτογάλου τεχνικού.
Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει αύριο στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» την Ντιναμό Ζάγκρεμπ στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ, σε παιχνίδι κομβικής σημασίας για την τύχη του πρωταθλητή Ελλάδας

στις διασυλλογικές διοργανώσεις της UEFA.
Με νίκη οι «ερυθρόλευκοι» θα φτάσουν στους 9 βαθμούς και ουσιαστικά «κλειδώνουν» την τρίτη θέση που επιτρέπει στον κάτοχό της να συνεχίσει στο Γιουρόπα Λιγκ, ενώ αν η Άρσεναλ δεν νικήσει την Μπάγερν στο Μόναχο, ενδεχόμενο αρκετά πιθανό, θα γίνουν φαβορί για μια θέση στην πρώτη δυάδα, που οδηγεί στους «16» του Τσάμπιονς Λιγκ.
Αντίθετα με τον Καμπιάσο, ο Τσόρι Ντομίνγκες ήταν δύσκολο να κερδίσει τη μάχη με το χρόνο και αποκλείστηκε. Ο Ανδρέας Μπουχαλάκης ακολούθησε συντηρητικό πρόγραμμα, ο Γιάννης Μανιάτης έκανε πρόγραμμα αποκατάστασης, ενώ κανονικά γυμνάστηκε ο Νταβίντ Φουστέρ.
Την αποστολή του Ολυμπιακού συγκροτούν οι: Μποτία, Καμπιάσο, Ντα Κόστα, Ελαμπντελαουί, Φινμπόγκασον, Φορτούνης, Ερνάνι, Ιντέγε, Καπίνο, Κασάμι, Μαζουακού, Μιλιβόγεβιτς, Πάρντο, Πουλίδο, Ρομπέρτο, Σαλίνο, Σεμπά, Σιόβας.

Keywords
Τυχαία Θέματα