Με ελληνική ταινία αρχίζει το νέο πρόγραμμα της δημόσιας τηλεόρασης

01:17 11/7/2013 - Πηγή: Aixmi

Στις 9 το βράδυ θα αρχίσει να εκπέμπει πρόγραμμα από τις συχνότητες της ΕΡΤ η μεταβατική δημόσια Ραδιοτηλεόραση από ιδιωτικό στούντιο.

Κατά τις υπάρχουσες πληροφορίες θα μεταδοθεί ελληνική ταινία με την Γεωργία Βασιλειάδου, στη διάρκεια της οποίας θα προβάλλονται (στη βάση της οθόνης) τίτλοι ειδήσεων.

Ήδη από τις 8 το πρωί έχει φύγει το «μαύρο» από τις συχνότητες, και στη θέση του προβάλλεται μια κάρτα, που φέρει τον τίτλο Ελληνική Δημόσια Τηλεόραση (ΕΔΤ).

Ο αρμόδιος υφυπουργός Παντελής Καψής δήλωσε ότι ο τίτλος είναι

προσωρινός, όπως και το λογότυπο, επισήμανε όμως ότι το πρόγραμμα θα μεταδίδεται κανονικά διότι η κυβέρνηση δεν θα γίνει όμηρος των συνδικαλιστών της ΕΡΤ.

Στο ερώτημα για τη μετάδοση προγράμματος από ιδιωτικό στούντιο, ο κύριος Καψής είπε ότι αυτό γίνεται επειδή οι εγαταστάσεις της Αγίας Παρασκευής τελούν υπό κατάληψη.

Πρόσθεσε δε ότι όποιος εργαζόμενος θέλει να μετάσχει στον μεταβατικό τηλεοπτικό φορέα είναι ευπρόσδεκτος για να υπογράψει δίμηνη ή τρίμηνη σύμβαση. Σε κάθε περίπτωση, κατέληξε, η νέα Δημόσια Ραδιοτηλεόραση θα είναι έτοιμη να λειτουργήσει το Φθινόπωρο.

Εναντίον της εκπομπής προγράμματος, με τον τρόπο που γίνεται, είναι όλα τα κόμματα της αντιπολίτευσης -και η ΔΗΜΑΡ.

Keywords
Τυχαία Θέματα