Με χαμόγελα η συνάντηση Κυριάκου – Ντόρας

11:45 13/1/2016 - Πηγή: Aixmi

Την πρώτη επίσημη συνάντησή της με τον νέο πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκο Μητσοτάκη είχε το πρωί η βουλευτής της ΝΔ Ντόρα Μπακογιάννη, η οποία ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Twitter φωτογραφία από τη συνάντηση τους.

Όπως φαίνεται και στη φωτογραφία οι δύο τους είναι χαμογελαστοί και ποζάρουν για να απαθανατίσουν τη στιγμή.

Νωρίτερα, μιλώντας στην πρωινή εκπομπή του Mega,

η Ντόρα Μπακογιάννη υποσχέθηκε πως «θα δώσω και την ψυχή μου για τον Κυριάκο». Όπως είπε, άλλωστε, είχε δηλώσει και στο παρελθόν ότι «το αίμα νερό δεν γίνεται». Σημείωσε όμως ότι εάν έβγαινε δημόσια υπέρ του αδελφού της τότε «όλος ο κόσμος θα έλεγε βγαίνει η οικογένεια, κάνει η οικογένεια», ενώ εάν τοποθετούνταν υπέρ του Βαγγέλη Μεϊμαράκη θα έλεγαν ότι «πάει κόντρα στον αδελφό της». «Σώπασα, έκανα αυτό που έπρεπε να κάνω και αυτό φθάνει», είπε σημειώνοντας πως σε αυτές τις εσωκομματικές εκλογές βρέθηκε σε δύσκολη θέση.

Σχετικά με το ρόλο της στο κόμμα τόνισε πως θα κάνει ό,τι της πει ο Κυριάκος Μητσοτάκης και διαβεβαίωσε ότι δεν θα διεκδικούσε τίποτα παραπάνω από όσα θα διεκδικούσε με άλλον αρχηγό. «Θα δώσω και την ψυχή μου διότι πιστεύω ότι υπάρχει ελπίς», τόνισε.

Keywords
Τυχαία Θέματα