Μαρτυρία: Ο τυφλός βιαστής της Δάφνης οδηγούσε μηχανάκι

09:18 9/5/2017 - Πηγή: Aixmi

Μαρτυρίες κατοίκων της περιοχής της Δάφνης που γνώριζαν τον 52χρονο βιαστή του ημιυπόγειου αποκαλύπτουν ότι ο φερόμενος τυφλός δράστης, δεν είναι ακριβώς… τρυφλός.

«Ήταν εδώ της περιοχής ο άνθρωπος, κυκλοφορούσε με ένα παπάκι… γενικά, ψυχικά δεν πρέπει να ήταν καλά, τον είχα διώξει 2-3 φορές από το μαγαζί. Τον έδιωξα γιατί ο χαρακτήρας του δεν ήταν σωστός, είχε πρόβλημα. Δεν επικοινωνούσε εύκολα, ήταν σε άλλο κόσμο. Το έπαιζε ξερόλας, ακριβώς, το έπαιζε χάκερ, ισχυριζόταν ότι ήξερε τα πάντα σε όλους στους τομείς και γενικά έβλεπες ότι το μάτι του γυαλίζει», είπε

στον «Ελεύθερο Τύπο» ιδιοκτήτης καταστήματος τη περιοχής.

Και συμπλήρωσε: «Οι γνώσεις του στους υπολογιστές ήταν μέτριες για αυτά που έλεγε. Να μεταδίδει βιντεάκια ναι δεν είναι δύσκολο πόσο μάλλον και ένα ζωντανό βίντεο. Θα μπορούσε ένα το κάνει ο οποιοσδήποτε μπορεί να σηκώσει ένα βίντεο. Έχω να τον δω περίπου στον ενάμιση χρόνο από εδώ στο μαγαζί. Αλλά γενικά τον ήξερα είναι της περιοχής, οδηγεί ένα μηχανάκι άσπρο. Δεν ήξερα ότι είναι τυφλός. Δεν ξέρω πόσο καιρό και ότι έμαθα ότι είναι τυφλός είναι από τα κανάλια. Είμαι 20χρονια στην περιοχή και τον θυμάμαι να οδηγεί μηχανάκι. Πριν από ένα χρόνο δηλαδή τον είχα δει σίγουρα»..

Ακριβώς την ίδια μαρτυρία έδωσε άλλος εργαζόμενος σε κατάστημα στην περιοχή όπου είχε δει πάρα πολλές φορές τον 52χρονο να οδηγεί μηχανάκι, όπως μετέδωσε ο ΑΝΤ1.

Σήμερα ο δράστης αναμένεται να οδηγηθεί και πάλι στον ανακριτή όπου και θα απολογηθεί έπειτα από την προθεσία που έλαβε χθες.

Στο μεταξύ, η αστυνομία έδωσε στη δημοσιότητα, κατόπιν σχετικής Διάταξης της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών, τα στοιχεία ταυτότητας και φωτογραφίες 52χρονου ημεδαπού, ο οποίος συνελήφθη στις 4-5-2017 στη Δάφνη.

Σε βάρος του, ασκήθηκε ποινική δίωξη για τα αδικήματα της αρπαγής, του βιασμού κατ’ εξακολούθηση καθώς και της βαριάς σωματικής βλάβης.

Συγκεκριμένα πρόκειται για τον Κοντζιλέλο Παναγιώτη του Ιωάννη και της Βασιλικής, γεννηθέντα το 1965 στην Αθήνα.

Η συγκεκριμένη δημοσιοποίηση χρονικής διάρκειας έξι μηνών, σύμφωνα με τη σχετική Εισαγγελική Διάταξη, αποσκοπεί στην προστασία του κοινωνικού συνόλου από την εγκληματική δράση του και την αξίωση της πολιτείας για τον ποινικό κολασμό ομοειδών αδικημάτων που τυχόν θα αποκαλυφθούν επ’ αφορμή της παρούσας.

Keywords
Τυχαία Θέματα