Μάρδας: Απόψε η έκδοση νέας ΠΝΠ για τη λειτουργία των τραπεζών

09:15 6/7/2015 - Πηγή: Aixmi

Στη νέα Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου που θα εκδοθεί το βράδυ, μετά την ενημέρωση από την Τράπεζα της Ελλάδας και τις εξελίξεις σχετικά με τη στάση της ΕΚΤ, παρέπεμψε ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών, Δημήτρης Μάρδας, όσον αφορά το πλαίσιο λειτουργίας των τραπεζών.

Σε

δηλώσεις του στον ANT1 o κ. Μάρδας ανέφερε πως σήμερα θα λειτουργήσουν περί τα 1.120 υποκαταστήματα τραπεζών σε όλη την Ελλάδα, προκειμένου να εξυπηρετηθούν οι συνταξιούχοι που δεν έχουν κάρτα και δεν έχουν λάβει τα 120 ευρώ.

Διευκρίνισε, ωστόσο, πως 120 ευρώ μπορούν να πάρουν μόνο όσοι δεν τα πήραν την περασμένη εβδομάδα και όχι εκ νέου όλοι οι συνταξιούχοι για τη νέα εβδομάδα.

Ερωτηθείς για το θέμα που προέκυψε με τις τραπεζικές θυρίδες μετά τις δηλώσεις της κ. Βαλαβάνη διαβεβαίωσε πως δεν συντρέχει λόγος ανησυχίας για το περιεχόμενο των θυρίδων και δεν αντιμετωπίζουν κανένα κίνδυνο.

Σε άλλες δηλώσεις του στο ραδιόφωνο του Σκάϊ τόνισε πως το Γενικό Λογιστήριο του Κράτους καταβάλλει κάθε προσπάθεια προκειμένου να μην υπάρχουν προβλήματα στην πληρωμή μισθών και συντάξεων.

Απαντώντας σε ερώτηση, αν θα αλλάξει η διαπραγματευτική ομάδα, ο υπουργός τόνισε ότι χρειάζεται μια ομάδα με σαφή ευρωπαϊκό προσανατολισμό που θα καταθέσει συγκεκριμένες προτάσεις για να κλείσει η ιστορία το συντομότερο δυνατό.

Keywords
Τυχαία Θέματα