Μαραντόνα-θάνατος: Ανατροπή. Γιατί κατηγορείται ο γιατρός του

16:49 29/11/2020 - Πηγή: Aixmi

Ο γιατρός του Ντιέγκο Μαραντόνα, Λεοπόλδο Λούκε, κατηγορείται για εγκληματική αμέλεια αναφορικά με τον θάνατο του θρυλικού Αργεντινού.

Η έρευνα έχει ξεκινήσει από την επομένη του θανάτου του Μαραντόνα, κατόπιν αιτήματος της οικογένειάς του και συγκεκριμένα από τις δύο κόρες του, Ντάλμα και Τζιανίνα.

Μετά τις αντιφάσεις στις οποίες υπέπεσε το νοσηλευτικό προσωπικό αναφορικά με τις εντολές που είχε δεχτεί, ήρθε σήμερα (29/11) στη δημοσιότητα ηχητικό ντοκουμέντο από την κλήση του Λεοπόλδο Λούκε στα επείγοντα. Η στάση του γιατρού κρίθηκε ύποπτη, καθώς απέφυγε να αναφέρει για ποιον καλεί

ασθενοφόρο, με αποτέλεσμα όταν αυτό έφτασε, να είναι ήδη νεκρός ο Μαραντόνα.

Την απόφασή του να κάνει τα πάντα για να αποδοθούν ευθύνες στους αρμοδίους ανακοίνωσε πριν από λίγες ημέρες ο δικηγόρος του Ντιέγκο Μαραντόνα κάνοντας λόγο για λάθη τις κρίσιμες στιγμές.

Συγκεκριμένα είπε: «Σήμερα είναι μέρα πόνου και θλίψης. Νιώθω την απώλεια ενός φίλου, τον οποίο τίμησα με πίστη και υποστήριξη μέχρι την τελευταία στιγμή.

Σύμφωνα με το σχετικό πόρισμα, είναι ανεξήγητο ότι για 12 ώρες ο φίλος μου δεν είχε την προσοχή και τον έλεγχο από μέρος του προσωπικού που ασχολείται με τέτοιες υποθέσεις.

Το ασθενοφόρο έκανε περισσότερη από μισή ώρα να φτάσει και αυτό είναι εγκληματική ηλιθιότητα. Αυτό το γεγονός είναι κάτι που δεν μπορούμε να παραβλέψουμε.

Θα ζητήσω να ερευνηθούν οι συνέπειες ως το τέλος. Όπως μου είπε ο Ντιέγκο: Είσαι ο στρατιώτης μου, λειτούργησε χωρίς έλεος.

Για να περιγράψω τον Ντιέγκο αυτή τη στιγμή της βαθιάς θλίψης και πόνου, μπορώ να πω ότι ήταν ένας καλός γιος, ο καλύτερος ποδοσφαιριστής στην ιστορία και ένας ειλικρινής άνθρωπος.

Αναπαύσου εν ειρήνη αδερφέ»

Πηγή: Πρώτο Θέμα

The post Μαραντόνα-θάνατος: Ανατροπή. Γιατί κατηγορείται ο γιατρός του appeared first on Aixmi.gr - Ειδήσεις από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο - Έκτακτη επικαιρότητα.

Keywords
Τυχαία Θέματα