Μαν του μαν Ραγκούση σε Χρυσοχοϊδη, με απόφαση Τσίπρα…

19:50 18/7/2019 - Πηγή: Aixmi

Σε κεντρικό πρόσωπο της σκιώδους κυβέρνησης του ΣΥΡΙΖΑ αναδεικνύεται ο Γιάννης Ραγκούσης, αναλαμβάνοντας τον τομέα προστασίας του πολίτη και «μαρκάροντας» τον Μιχάλη Χρυσοχοϊδη. Δυο πρώην γραμματείς του ΠΑΣΟΚ θα βρεθούν απέναντι, αλλά πλέον σε δυο διαφορετικά κόμματα.

Στη σκιώδη κυβέρνηση, που ανακοίνωσε ο Αλέξης Τσίπρας,

υπεύθυνος για την οικονομία θα είναι ο Ευκλείδης Τσακαλώτος, για την ανάπτυξη (απέναντι στον Άδωνι Γεωργιάδη) ο Νίκος Παππάς, ενώ για την Παιδεία ο Νίκος Φίλης (που είχε αποπεμφθεί από υπουργός λόγω σύγκρουσής του με τον αρχιεπίσκοπο). Ο Παύλος Πολάκης δεν θα ασχοληθεί με τον τομέα της Υγείας. Τοποθετείται αναπληρωτής στον τομέα Εσωτερικών, στον οποίο θα προϊσταται ο Χρήστος Σπίρτζης. Ο Αλέκος Φλαμπουράρης αναλαμβάνει συντονιστής  της Επιτροπής Παρακολούθησης και Ελέγχου του κυβερνητικού έργου).

Αναλυτικά:

Τομεάρχης Οικονομικών: Ευκλείδης ΤσακαλώτοςΑναπληρωτές: Κατερίνα Παπανάτσιου, Τρύφωνας ΑλεξιάδηςΤομεάρχης Οικονομίας: Νίκος ΠαππάςΑναπληρωτής: Γιώργος ΤσίπραςΤομεάρχης Εξωτερικών: Γιώργος ΚατρούγκαλοςΑναπληρώτρια ευρωπαϊκών υποθέσεων: Σία ΑναγνωστοπούλουΤομεάρχης Προστασίας του Πολίτη: Γιάννης ΡαγκούσηςΑναπληρωτής για Μεταναστευτική Πολιτική: Γιώργος ΨυχογιόςΤομεάρχης Εθνικής Άμυνας: Θεόδωρος ΔρίτσαςΤομεάρχης Παιδείας: Νίκος ΦίληςΑναπληρώτρια: Μερόπη ΤζούφηΤομεάρχης Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης: Έφη ΑχτσιόγλουΑναπληρώτρια για Κοινωνική Πρόνοια: Θεανώ ΦωτίουΤομεάρχης Υγείας: Ανδρέας ΞανθόςΑναπληρωτής: Ανδρέας ΜιχαηλίδηςΤομεάρχης Ενέργειας: Σωκράτης ΦάμελλοςΑναπληρώτρια για θέματα Περιβάλλοντος: Χαρά ΚαφαντάρηΤομεάρχης Πολιτισμού: Πάνος ΣκουρολιάκοςΑναπληρωτής για θέματα Αθλητισμού: Γιάννης ΜπουρνούςΤομεάρχης Δικαιοσύνης: Σπύρος ΛάππαςΤομεάρχης Εσωτερικών: Χρήστος ΣπίρτζηςΑναπληρωτής: Παύλος ΠολάκηςΑναπληρώτρια για θέματα Μακεδονίας – Θράκης: Δώρα ΑυγέρηΤομεάρχης Ψηφιακής Πολιτικής: Μάριος ΚάτσηςΤομεάρχης Υποδομών – Μεταφορών: Γιώργος ΒαρεμένοςΑναπληρώτρια για θέματα Μεταφορών: Θεοπίστη ΠέρκαΤομεάρχης Ναυτιλίας: Νεκτάριος ΣαντορινιόςΤομεάρχης Αγροτικής Ανάπτυξης: Σταύρος ΑραχωβίτηςΑναπληρωτής: Βασίλης ΚόκκαληςΤομεάρχης Τουρισμού: : Κατερίνα ΝοτοπούλουΣυντονιστής ΕΠΕΚΕ: Αλέξανδρος Φλαμπουράρης

The post Μαν του μαν Ραγκούση σε Χρυσοχοϊδη, με απόφαση Τσίπρα… appeared first on Aixmi.gr - Ειδήσεις από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο - Έκτακτη επικαιρότητα.

Keywords
Τυχαία Θέματα