Μαλλιά κουβάρια στο ΠΑΣΟΚ για τον Κυριάκο πριν ακόμη αναλάβει…

17:02 13/1/2016 - Πηγή: Aixmi

Mαλλιά κουβάρια έχουν γίνει στο ΠΑΣΟΚ για τον Κυριάκο Μητσοτάκη, πριν ακόμη εκείνος ανοίξει το στόμα του. Η σπουδή της Φώφης Γεννηματά να δηλώσει ότι χωρίζει άβυσσος το κόμμα της από τη ΝΔ (παρότι συνυπήρξαν στις κυβερνήσεις του Αντώνη Σαμαρά και του Λουκά Παπαδήμου) έχει προκαλέσει μεγάλη «μουρμούρα».

Πρώτος

εκδηλώθηκε ο Λεωνίδας Γρηγοράκος, αφήνοντας σαφώς να εννοηθεί ότι αρκετοί βουλευτές «καλοβλέπουν» τη νέα ΝΔ. Έξαλλη η αρχηγός του έδωσε εντολή στον γραμματέα της κοινοβουλευτικής ομάδας Βασίλη Κεγκέρογλου να τον καλέσει για εξηγήσεις και εκείνος, μετά από λίγες ώρες, ανακοίνωσε περιχαρής πως τον συνάντησε και διεπίστωσε ότι είχαν παρερμηνευτεί οι δηλώσεις του.

Σήμερα, όμως, ο Γρηγοράκος επανήλθε δημοσίως και είπε τα ίδια, ζητώντας μάλιστα συνέδριο για να ξεκαθαριστεί το ιδεολογικό στίγμα του κόμματος. Τι μεσολάβησε;

Απολύτως τίποτα. Ο Γρηγοράκος ουδέποτε συναντήθηκε με τον Κεγκέρογλου και ουδέποτε προσπάθησε να διορθώσει όσα είπε. Απλώς του έστειλε την πλήρη απομαγνωτοφώνηση των δηλώσεών του. Για να εκτονώσει την ένταση ο γραμματέας ανακοίνωσε ότι δήθεν συναντήθηκαν δήθεν το θέμα έληξε.

Θυμηθείτε το: η υπόθεση θα έχει «ουρά», καθώς αρκετοί βουλευτές του ΠΑΣΟΚ νιώθουν πολιτικά ανέστιοι…

Keywords
Τυχαία Θέματα