Μαλλιά κουβάρια Καμμένος – Χρυσoβελώνη για το Άουσβιτς

19:20 24/6/2015 - Πηγή: Aixmi

Μόνο στα χέρια δεν πιάστηκαν οι βουλευτές των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Δημήτρης Καμμένος και Μαρίνα Χρυσοβελώνη στον προαύλιο χώρο της Βουλής, επειδή η και εκπρόσωπος του κόμματος εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία αποδοκίμασε ουσιαστικά την ενέργειά του να αναρτήσει στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook

φωτογραφία από το ναζιστικό στρατόπεδο του Άουσβιτς με παραλλαγμένη την επιγραφή. Είχε αλλάξει το χιτλερικό «Η εργασία απελευθερώνει» με το «Μένουμε Ευρώπη«.

«Μην τολμήσεις και ξαναβάλεις το όνομά μου σε ανακοίνωσή σου, ποια νομίζεις ότι είσαι;» της φώναξε. «Ρώτησες τον πρόεδρο; Πώς έβγαλες τέτοια ανακοίνωση»;

Η κυρία Χρυσοβελώνη του απάντησε ότι, αν δεν την αφήσει, θα φωνάξει τον φρούραρχο και σήκωσε το κινητό της τηλέφωνο. Αμέσως έσπευσαν στο σημείο δύο άτομα της φρουράς της Βουλής, με αποτέλεσμα ο κ. Καμμένος να αποχωρήσει.

Η κυρία Χρυσοβελώνη, συνομιλώντας με βουλευτές, είπε: «Ό,τι έκανα, το έκανα κατ” εντολή του προέδρου. Με περίμενε απ” έξω και βγαίνοντας ήρθε με βίαιο τρόπο, προκλητικά απέναντί μου και μου είπε: «Άκου εδώ κοριτσάκι μου, δεν θα βγάζεις εσύ το όνομά μου έτσι. Άντε από δω πέρα που σε έχουμε και σε ταΐζουμε»».

Πρόσθεσε επίσης: «Μπορεί να έχει οποιοσδήποτε την οποιαδήποτε διαφωνία, αλλά θα μπορούσαμε να τα λύσουμε στα γραφεία των ΑΝΕΛ και όχι έξω στο προαύλιο, μπροστά στον κόσμο και τους βουλευτές».

Keywords
Τυχαία Θέματα