Μαλέλης: Στην κυβέρνηση προτίμησαν τα σόου πάνω από τα αποκαΐδια

10:24 10/8/2018 - Πηγή: Aixmi

Για επικοινωνιακά τεχνάσματα και σόου πάνω από τα αποκαΐδια κατηγόρησε την κυβέρνηση ο γραμματέας επικοινωνίας του Κινήματος Αλλαγής Σταμάτης Μαλέλης.

Μιλώντας στον ΣΚΑΪ, ο κ. Μαλέλης έκανε λόγο για ιλαροτραγωδία, επισημαίνοντας ότι νομοθετικό πλαίσιο και σχεδιασμός για την αντιμετώπιση των φυσικών καταστροφών υπάρχει, ωστόσο «οι ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ δεν μπορούν να λειτουργήσουν το κράτος».

«Δεν δίνουν σημασία στο έρημο το κράτος, αλλά στην επικοινωνία. Το μόνο που ξέρουν να κάνουν είναι επικοινωνιακά τεχνάσματα, σόου και παιχνίδια… Δε λειτούργησε ποτέ το συντονιστικό

όργανο της περιφέρειας και δεν ξέρουμε αν συγκλήθηκε το περιφερειακό συμβούλιο. Το πόρισμα της περιφέρειας φανερώνει το απόλυτο αλαλούμ» είπε ο κ. Μαλέλης.

«Ευθύνονται για την καταστροφή αυτοί οι άνθρωποι, τα ίδια έκαναν και στην οικονομία… Φοβάμαι για επόμενη καταστροφή. Πρέπει να φύγουν άμεσα» τόνισε. Ο γραμματέας επικοινωνίας του ΚΙΝΑΛ υπενθύμισε δε τη δήλωση «θα κάναμε ακριβώς τα ίδια».

The post Μαλέλης: Στην κυβέρνηση προτίμησαν τα σόου πάνω από τα αποκαΐδια appeared first on Aixmi.gr - Ειδήσεις από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο - Έκτακτη επικαιρότητα.

Keywords
Τυχαία Θέματα