Μάγδα Τσέγκου: Δεν αποφάσισα να αποχωρήσω από τον ΣΚΑΙ

13:05 9/5/2018 - Πηγή: Aixmi

Για τον Γιώργο Αυτιά και τις σχέσεις τους σήμερα μετά τη λήξη της συνεργασίας αλλά και την απόλυσή της από τον ΣΚΑΪ μίλησε η Μάγδα Τσέγκου στην εκπομπή «Φτιάξε καφέ να στα πω».

«Δεν είναι αυτή τη στιγμή. Δεν έχουμε καθόλου επαφές. Καμιά φορά η ζωή σε αναγκάζει με ανθρώπους που γνωρίστηκες κάποτε να καταλήγεις έτσι ακριβώς όπως γνωρίστηκες, σαν δύο ξένοι. Δεν έχω κανένα παράπονο, απλώς σου εξηγώ ότι καμιά φορά στις συνεργασίες καμιά φορά οι άνθρωποι καταλήγουν έτσι όπως ξεκινούν, σαν δυο ξένοι. Εσύ μιλάς με όλους τους συνεργάτες που είχες στο παρελθόν. Καμιά φορά

κλείνεις το βιβλίο και προχωράς. Ήμασταν στην εκπομπή 9 χρόνια.

Δεν αποφάσισα να αποχωρήσω από τον ΣΚΑΙ. Μάλλον δεν έχεις διαβάσει τι έχει γίνει. Που να τα προλάβεις όλα. Εγώ αποχώρησα από την εκπομπή του Αυτιά. Δεν ήθελα να συνεχίσω άλλο στην εκπομπή αυτή. Θα συνέχιζα στην εκπομπή του αγαπητού κυρίου Χατζή, αλλά τελικά πριν καν καταλήξω να είμαι στην εκπομπή, έκανα και το πρώτο μου ρεπορτάζ που δεν έπαιξε ποτέ, με ειδοποίησαν ότι απολύομαι» είπε μεταξύ άλλων η δημοσιογράφος.

Το βίντεο από το zappit.gr

The post Μάγδα Τσέγκου: Δεν αποφάσισα να αποχωρήσω από τον ΣΚΑΙ appeared first on Aixmi.gr - Ειδήσεις από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο - Έκτακτη επικαιρότητα.

Keywords
Τυχαία Θέματα