«Μάχες» σε ΟΑΚΑ και ΣΕΦ για την 9η αγωνιστική της Euroleague

20:09 23/11/2016 - Πηγή: Aixmi

Άλλη μια ξεχωριστή αγωνιστική (9η) με δυνατές αναμετρήσεις θα αρχίσει από αύριο (24/11), με τον Ολυμπιακό (5-3) να ρίχνεται πρώτος στη… μάχη, καθώς θα υποδεχθεί στο ΣΕΦ (24/11, 19:45) τη Μακάμπι (4-4).

Και οι δύο ομάδες προέρχονται από καλά αποτελέσματα τόσο στα εγχώρια πρωταθλήματα, όσο και στην Euroleague, στην οποία μετρούν δύο σερί

νίκες.

Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος δεν αντιμετωπίζει αγωνιστικά προβλήματα, ενώ για τους φιλοξενούμενους, αναμένεται να επιστρέψει ο Άντριου Γκάουντλοκ, ο οποίος δήλωσε πως η Μακάμπι θα περάσει δύσκολα στο ΣΕΦ, γιατί την περιμένει ο… Σπανούλης.

Την αυλαία της 9ης αγωνιστικής θα κλείσει ο αγώνας του Παναθηναϊκού (4-4) με την Νταρουσάφακα (5-3) στο ΟΑΚΑ (25/11, 21:45), με το «τριφύλλι» να θέλει διακαώς να επιστρέψει στις νίκες και στην ευρωπαϊκή διοργάνωση, μετά το καλό αποτέλεσμα που πήρε από το ντέρμπι με τον Άρη για την Basket League.

Οι δύο ομάδες προέρχονται από ήττες από τα εγχώρια ντέρμπι της προηγούμενης αγωνιστικής, τα οποία πήραν ευρωπαϊκές διαστάσεις, με Ολυμπιακό και Γαλατάσαραϊ, αντίστοιχα, σύμφωνα με την gazzetta.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα