Λοβέρδος: Το όνομα του μεσάζοντα δεν υπάρχει στη συμφωνία

13:38 26/11/2017 - Πηγή: Aixmi

Νέες αποκαλύψεις κάνει ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Δημοκρατικής Συμπαράταξης, Ανδρέας Λοβέρδος ο οποίος μιλώντας στην εκπομπή του ΣΚΑΪ «Ακραίως» τονίζει ότι το όνομα του μεσάζοντα δεν υπάρχει στα έγγραφα της συμφωνίας.

Όπως επεσήμανε ο κ. Λοβέρδος, υπάρχουν έγγραφα, που δείχνουν πως το υπουργείο Άμυνας επεδίωκε οπωσδήποτε τη συνεργασία με τον επιχειρηματία Παπαδόπουλο, τον οποίο και αποκάλεσε

«τρόφιμο» του υπουργείου Άμυνας. Επανέλαβε πως η συμφωνία με τη Σαουδική Αραβία δεν είναι διακρατική καθώς υπεγράφη με μεσάζοντα αν και το Ριάντ είχε ενημερώσει δια του Έλληνα πρέσβη, ότι επιδιώκει συμφωνία κράτος με κράτος.

Σημείωσε επίσης πως υπάρχει έγγραφο του ελληνικού ΥΠΕΞ που αναφέρει πως καλό θα είναι για τον κ. Παπαδόπουλο να λάβουν προηγουμένως τη γνώμη της ΕΥΠ.

Θέτει δύο θέματα, ένα να υπάρχει θέμα διαφθοράς και δεύτερον πολιτικό θέμα όωπς της Υεμένης, καθώς το υπουργείο δείχνει να επιδιώκει σώνει και καλά συμφωνία με μεσάζοντα.

The post Λοβέρδος: Το όνομα του μεσάζοντα δεν υπάρχει στη συμφωνία appeared first on Aixmi.gr - Ειδήσεις από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο - Έκτακτη επικαιρότητα.

Keywords
Τυχαία Θέματα