Λιβιεράτος: Γιατί κατέβασε το χθεσινό του ποστ για την Εύη Αδάμ

16:39 24/12/2014 - Πηγή: Aixmi

Την εμφάνιση που έκανε η Εύη Αδάμ στην έκθεση Erotic Art, την περασμένη Παρασκευή σχολίασε ο πρώην σύζυγός της, Λάμπης Λιβιεράτος.

Ο ίδιος έγραψε χαρακτηριστικά στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook: «Υπάρχει ελευθερία έκφρασης και λόγου γύρω απ αυτό (στις μέρες μας τουλάχιστον) και όλοι οι άνθρωποι θα πρεπε να μαστε

απελευθερωμένοι γύρω απ αυτό το θέμα! Από αυτό όμως που αναφέρω παραπάνω μέχρι το σημείο να κάνουμε μια έκθεση δήθεν εικαστική εξυμνώντας τον έρωτα και τις προεκτάσεις του και να καταλήγουμε σε κάτι χυδαίο και παρακμιακό όπως αυτό που, κατά την ταπεινή μου πάντα άποψη και χωρίς κανένα συντηρητισμό λέω, πιστεύω ότι έγινε αυτές τις εορταστικές μέρες στην Αθήνα υπάρχει πολύ μεγάλη απόσταση!».

Λίγες ώρες αργότερα, όμως, η ανάρτηση αυτή «κατέβηκε» και με ένα νέο μικρό κείμενο, ο Λάμπης Λιβιεράτος εξήγησε γιατί το έκανε αυτό: «Δυστυχως καποιοι στη σημερινη πραγματικότητα μας θελουν άβουλους χωρις αποψη και θεση πανω σε ζητηματα που ενδεχομένως καλο ειναι να μην τα ακουμπαμε για να αφηνουμε καποιους επιτήδιους να κανουν ανενοχλητοι τη δουλειά τους! Ειχα παντα απο μικρος το θαρρος της γνωμης μου και κανενας κακομοίρης κρυμμενος πισω απο ενα ψευδώνυμο δε θα με αποτρέψει απο αυτό! Αντιμετωπιζω παντα με ευθυτητα ειλικρινια και βαθεια επιγνωση των πραξεων μου ΜΟΝΟ οσους με αντιμετωπιζουν ευθεως και με το αληθινό τους όνομα! Το χθεσινό μου ποστ το κατεβασα γιατι κατ αρχην ποτε δεν αφηνω για παραπανω διαστημα απο αυτο που εγω θεωρω σωστό κατι στον τοιχο μου!
Aυτό που ηθελα να πω το ειπα, όσοι έπρεπε να το δουν το είδαν, θεωρω οτι με αφορουσε σε πρωτο βαθμό,και οποιος καταλαβε ΤΙ ακριβως εννοουσα το καταλαβε!!! Να ευχηθω σε ολους σας καλά Χριστούγεννα με αγάπη και χωρις…νεύρα!!!!»

Keywords
Τυχαία Θέματα