Ληστές με όπλα και χειροβομβίδες κρατούσαν 8 ομήρους σε τράπεζα στον Πειραιά

19:06 20/4/2017 - Πηγή: Aixmi

Ληστεία -θρίλερ με ομηρία, το μεσημέρι, σε υποκατάστημα της τράπεζας Πειραιώς στην οδό Χατζηκυριάκου 27 – 31 στον Πειραιά.

Σύμφωνα με την αστυνομία, περίπου στις 2 το μεσημέρι 4 άτομα με καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του προσώπου τους και κρατώντας όπλα και χειροβομβίδες εισέβαλαν στο υποκατάστημα ακινητοποιώντας τους 5 υπαλλήλους και τους 3 πελάτες που βρίσκονταν εκείνη την ώρα στην τράπεζα.

Οι

δράστες φάνηκαν καλά «διαβασμένοι». Κατέβηκαν στο ημιυπόγειο, όπου ήταν ο χώρος των θυρίδων, και με χρήση οξυγόνου κατάφεραν να ανοίξουν δεκάδες από αυτές αφαιρώντας χρήματα, αλλά και πολύτιμα αντικείμενα.

Στη συνέχεια έσπευσαν να εξαφανιστούν και μόνο τότε οι υπάλληλοι κατάφεραν να πατήσουν τον συναγερμό και να ειδοποιηθεί η αστυνομία. Η ώρα ήταν 16.49! Δηλαδή, επί τρεις ώρες οι δράστες ήταν μέσα στην τράπεζα και κρατούσαν ομήρους πελάτες και υπαλλήλους με την απειλή των όπλων και των χειροβομβίδων.

Οι αστυνομικοί που έσπευσαν στο υποκατάστημα έλαβαν καταθέσεις από υπαλλήλους και πελάτες, ενώ εξετάζουν και το υλικό που έλαβαν από τις κάμερες ασφαλείας της τράπεζας, όπως και από τα συστήματα παρακολούθησης που διαθέτουν τα παρακείμενα καταστήματα, έτσι ώστε να μπορέσουν να δουν τον ακριβή τρόπο με τον οποίο έδρασαν, αλλά και πώς διέφυγαν οι αδίστακτοι ληστές.

Keywords
Τυχαία Θέματα