Λιάνα Κανέλλη: Μου έριξε τέσσερις μπουνιές ο Κασιδιάρης

13:14 6/3/2015 - Πηγή: Aixmi

Η Λιάνα Κανέλλη περιέγραψε στο δικαστήριο τη σκηνή με την επίθεση που είχε δεχτεί από τον χρυσαυγίτη Ηλία Κασιδιάρη, στο τηλεοπτικό στούντιο του Αντέννα.

«Ήταν σε κατάσταση αλλόφρονα, φώναζε, άρχιζε να βρίζει τη Δούρου. »Δεν μιλάω με φασισταριά», του είπα. Αρχισε να τρέμει, αρπάζει ένα ποτήρι νερό και το πετάει στη Δούρου. Θαρρώ ότι το ποτήρι ράγισε. Είναι δίπλα μου. »Τι κάνεις εκεί, μωρέ;», του λέω και μετά είδα τον ουρανό με τ” άστρα.

Τρώω τέσσερις μπουνιές. Μία, δύο, τρεις, τέσσερις. Με χτύπησε με όλη του τη δύναμη. Ημουν καταμέλανη. Μετά άρχισα να φωνάζω. Εκείνος έφυγε αμέσως. Εζησα ενάμιση μήνα κάνοντας ενέσεις. Δεν μπορούσα να σταθώ. Δεν σκόπευα να κάνω μήνυση. Από μόνη της η πράξη ήταν εξευτελιστική. Μετά ήρθε το Πέραμα, ο φόνος του Φύσσα και αποφάσισα να κάνω μήνυση»

Η υπόθεση δικάζεται έπειτα από αναβολή, που είχε δοθεί στον περασμένο Δεκέμβριο, λόγω αποχής των δικηγόρων. Ο προφυλακισμένος για εγκληματική οργάνωση, Ηλίας Κασιδιάρης, κατηγορείται σ΄αυτή τη δίκη για απρόκλητη έμπρακτη εξύβριση και επικίνδυνη σωματική βλάβη.

Keywords
Τυχαία Θέματα