Λεβέντης: Τσίπρας και Μητσοτάκης θεοποιούν την καρέκλα και αδιαφορούν για τη χώρα

22:08 25/5/2016 - Πηγή: Aixmi

«Τους ξένους παράγοντες θα βόλευε να μείνει στην εξουσία ο Τσίπρας όλο το 2016 αλλά οι εκλογές θα γίνουν φέτος το φθινόπωρο» εκτίμησε ο πρόεδρος της Ενωσης Κεντρώων στην διευρυμένη συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής του Ομάδας.

Όπως είπε ο Βασίλης Λεβέντης, «ο λαός δεν θα αντέξει πέραν του

φθινοπώρου και είναι μεγάλη η πλάνη του κ. Τσίπρα να θεωρεί ότι χωρίς ίχνος επένδυσης και χωρίς επιστροφή καταθέσεων, θα μπορούσε να μακροημερεύσει στην εξουσία».

Προέβλεψε ακόμα ότι είναι βέβαιο πως η Ένωση Κεντρώων στις ερχόμενες εκλογές θα καταλάβει την τρίτη θέση, «παρά το γεγονός ότι Τύπος και ΜΜΕ λανσάρουν το ΠΑΣΟΚ και τον κ. Θεοδωράκη». Η Βόρεια Ελλάδα, είπε, «θα εξακολουθήσει να είναι το μεγάλο προπύργιο της νέας νίκης».

Είπε ότι οι θριαμβολογίες της κυβέρνησης για τα 11 δισεκατομμύρια που θα πάρει είναι εκτός τόπου και χρόνου καθώς απο αυτά τα 7,5 δις θα πάνε για εξυπηρέτηση ληγόντων ομολόγων.

Κατηγόρησε τον Κυρικάκο Μητσοτάκη ότι ονειρεύεται αναπτυξη 4% αλλά αυτό για να γίνει πραγματικότητα χρειάζεται πολιτική σταθερότητα με κυβέρνηση 250 βουλευτών και επενδύσεις. Ωστόσο, σύμφωνα με τον κ. Λεβέντη «η πολιτική σταθερότητα της χώρας, εμποδίζεται από δύο ανθρώπους, τον Αλέξη Τσίπρα και τον Κυριάκο Μητσοτάκη, οι οποίοι είναι όμηροι ενός σκληρού κομματικού πυρήνα που θεοποιεί την καρέκλα και αδιαφορεί πλήρως για την χώρα«.

Σχετικά με τη συζήτηση για την αλλαγή εκλογικού νόμου, ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων επανέλαβε ότι θα ψηφίσει μόνον τον εκλογικό νόμο που θα διασφαλίσει «πλήρη απλή αναλογική».

Keywords
Τυχαία Θέματα