Λεβέντης: Ο Τσίπρας είναι ΠΑΣΟΚτζής

11:54 3/1/2016 - Πηγή: Aixmi

ΠΑΣΟκτζή αποκάλεσε ο πρόεδρος της Ενωσης Κεντρώων Βασίλης Λεβέντης τον Αλέξη Τσίπρα, αντιδρώντας στις δηλώσεις του Πρωθυπουργού σε κυριακάτικη εφημερίδα, ο οποίος μεταξύ άλλων χαρακτήρισε «όνειρα θερινής νυκτός» τα σενάρια για οικουμενική κυβέρνηση.

«Ο Τσίπρας προέρχεται από τον ΣΥΡΙΖΑ
που είχε 3%. Δεν απορρόφησε ο ΣΥΡΙΖΑ το ΠΑΣΟΚ, αλλά το ΠΑΣΟΚ τον ΣΥΡΙΖΑ όπως φαίνεται, είναι ΠΑΣΟΚτζής, όχι αριστερός εφόσον θεωρεί τις συζητήσεις περί οικουμενικής όνειρα θερινής νυκτός, γιατί η Αριστερά θεωρούσε σοβαρές τις συζητήσεις αυτές», δήλωσε στο Mega ο κ. Λεβέντης.«Η λογική του ΠΑΣΟΚ είναι λογική διαφθοράς καρέκλας, θα ήταν βλάκας να επιμένει σε κάτι που ο λαός έχει καταδικάσει, ο λαός την έβαλε στην άκρη αυτή τη λογική» πρόσθεσε, ενώ σημείωσε ότι ο πρωθυπουργός είναι όμηρος των 153 βουλευτών του, γεγονός που καθιστά απαραίτητη την οικουμενική κυβέρνηση. «Αν γίνει η οικουμενική, δεν θα φοβάται», πρόσθεσε, ενώ εκτίμησε ότι ο κ. Τσίπρας θα δείξει αίσθημα ευθύνης. «Αν δεν το κάνει, κακό του κεφαλιού του. Οι πολιτικοί όπως ο Τσίπρας αλλά λένε κι αλλά κάνουν», συμπλήρωσε.

Ο κ. Λεβέντης δήλωσε ακόμη ότι σκοπεύει να επισκεφθεί τον Πρωθυπουργό και τον νέο αρχηγό της ΝΔ, για να τους προτείνει το σχηματισμό οικουμενικής κυβέρνησης

Keywords
Τυχαία Θέματα