Λεβέντης: Να μην φτιάξει ο Τσίπρας πλειοψηφία με «προδότες»

10:03 29/1/2018 - Πηγή: Aixmi

Για το παρασκήνιο της συνάντησής του με τον πρωθυπουργό μίλησε ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων Βασίλης Λεβέντης, στην πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1, Καλημέρα Ελλάδα.

Επέμεινε ότι ο Αλέξης Τσίπρας έκανε λόγο για πρόωρες

εκλογές σε περίπτωση που δεν υπάρξει συμφωνία για το Σκοπιανό αποδίδοντας τη διάψευση στους κύκλους του, τους οποίους και ο ίδιος ο πρωθυπουργός δεν υπολογίζει, όπως σημείωσε ο κ. Λεβέντης.

Τόνισε ότι μπορεί κάποιοι να τον κατηγορούν πως αποκάλυψε μια ιδιωτική συνομιλία του με τον Πρωθυπουργό, ωστόσο «για το καλό του λαού όλα πρέπει να είναι ανοιχτά«.

Επιπλέον, προειδοποίησε τον πρωθυπουργό να μην προσπαθήσει να φτιάξει πλειοψηφία με «προδότες» άλλων κομμάτων καθώς «αυτό θα είναι ένα στίγμα που θα μείνει στην ιστορία και θα τον ακολουθεί«.

Σχετικά με τον Πάνο Καμμένο, σχολίασε ότι ο Αλέξης Τσίπρας δεν τον φοβάται καθώς όπως φέρεται να του είπε “ο Καμμένος είναι μπεσαλής”.

Επίσης, ο κ. Λεβέντης είπε ότι ανέφερε στον πρωθυπουργός πως είναι λάθος να ξεκινάει τη διαπραγμάτευση με τον όρο Μακεδονία και εκείνος του απάντησε πως ήταν αναγκασμένος καθώς ο Καραμανλής το 2008 είχε δώσει το Μακεδονία – Σκόπια κι έτσι η σκοπιανή πλευρά θεώρησε δεδομένο ότι η διαπραγμάτευση ξεκινά από αυτό το όνομα.

The post Λεβέντης: Να μην φτιάξει ο Τσίπρας πλειοψηφία με «προδότες» appeared first on Aixmi.gr - Ειδήσεις από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο - Έκτακτη επικαιρότητα.

Keywords
Τυχαία Θέματα