Λεμεσός: Παρέσυρε με το Ι.Χ του πεζούς και μαχαίρωσε 3 άτομα

11:14 9/2/2018 - Πηγή: Aixmi

Ένα απίστευτο περιστατικό συνέβη στη Λεμεσό ενώ ήταν σε εξέλιξη οι εορτασμοί του καρναβαλιού. Ένας 28χρονος ενώ οδηγούσε το όχημά του στο οποίο επέβαιναν η σύζυγός του και τα τρία ανήλικα παιδιά τους διαπληκτίστηκε με πλήθος κόσμου που γιόρταζε.

Τότε άρχισε να οδηγεί αλόγιστα κι επικίνδυνα προς το πλήθος χτυπώντας έναν 23χρονο. Στη συνέχεια βγήκε από το όχημά του και αφού τράβηξε μαχαίρι φέρεται να τραυμάτισε τρία άτομα 23, 24 και 25 χρόνων. Στο σημείο βρισκόταν αστυφύλακας εκτός υπηρεσίας ο οποίος προσέτρεξε στο σημείο όπου ο 28χρονος, τον χτύπησε και αυτόν με το όχημά του. Τότε ο αστυφύλακας

τον συνέλαβε για τα αυτόφωρα αδικήματα που διέπραξε.

Όλοι οι τραυματίες, εκτός από ένα, επισκέφθηκαν μεταφέρθηκαν στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού όπου διαπιστώθηκε ότι έφεραν διάφορα τραύματα και αφού έτυχαν των πρώτων βοηθειών έφυγαν. Ένας εκ των τραυματιών, μεταφέρθηκε σε ιδιωτική κλινική της Λεμεσού, όπου κρατήθηκε για νοσηλεία. Την υπόθεση διερευνά το ΤΑΕ Λεμεσού.

The post Λεμεσός: Παρέσυρε με το Ι.Χ του πεζούς και μαχαίρωσε 3 άτομα appeared first on Aixmi.gr - Ειδήσεις από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο - Έκτακτη επικαιρότητα.

Keywords
Τυχαία Θέματα