Λαζόπουλος: Ο Σύριζα έχει απογοητεύσει όλο τον κόσμο

00:05 26/10/2017 - Πηγή: Aixmi

Με τη φράση «Ο Σύριζα έχει απογοητεύσει όλο τον κόσμο, ακόμη και τους ίδιους στο κόμμα», ο Λάκης Λαζόπουλος αξιολόγησε την έως τώρα κυβερνητική θητεία, μιλώντας στην πρεμιέρα της εκπομπής «Late Night» του Αντέννα, με τον Γιώργο Λιάγκα.

Απαντώντας σε ερωτήσεις είπε ότι καταλαβαίνει τον θυμό μιας μερίδας του κόσμου προς το πρόσωπό του, αρνήθηκε ωστόσο ότι υπήρξε υποστηρικτής του Σύριζα. Ανέφερε δε ότι τού έχει γίνει πρόταση σχεδόν από

όλα τα κόμματα για να πολιτευτεί, αλλά δεν τον δέχθηκε.

Για τον Αλέξη Τσίπρα αρνήθηκε να κάνει οποιοδήποτε σχόλιο, ενώ για την προσωπική τους σχέση αρκέστηκε να δηλώσει:«Ο καθένας μπορεί να λέει ό,τι θέλει. Αν απαντήσω, μπαίνω σε μία διαδικασία να απαντήσω σε πράγματα που δεν θέλω. Δεν πήρα ποτέ καμία χρηματοδότηση από κανένα κόμμα. Ιδιωτεύω».

Αξιοσημείωτη ήταν η απάντησή του στο ερώτημα γιατί απέχει από την τηλεόραση.

«Ήθελαν να με βγάλουν από το κάδρο κάποιοι και φυσικά όχι μόνο Έλληνες».

— «Εννοείς και τους Γερμανούς;», ρώτησε ο κ. Λιάγκας. Και απάντησε καταφατικά, λέγοντας μάλιστα ότι έχει στοιχεία.

Όσον αφορά στην αποχώρησή του από τον Alpha, είπε ότι ήταν «ένας κύκλος που έκλεισε», ενώ ειδικά για τον Δημήτρη Κοντομηνά είπε ότι η σχέση τους είναι «τυπική», με σεβασμό για όσα έζησαν στο παρελθόν.

Ποιο θα είναι το επόμενο τηλεοπτικό του βήμα; Δεν άνοιξε τα χαρτιά του. Αρκέστηκε μόνο στη διάψευση ότι έχει κλείσει συμφωνία με τον Ιβάν Σαββίδη για να πάει στο νέο Epsilon.

Ο Γιώργος Λιάγκας αναφέρθηκε και στη θρυλική εκπομπή του «Δέκα μικροί Μήτσοι» και τον ρώτησε πώς θα περιέγραφε τη σημερινή εποχή ο Τζίμης. Η απάντησή του ήταν εξαιρετικά ευρηματική: «Έχω κατάθλιψη. Βγάζω selfie και λείπω».

Keywords
Τυχαία Θέματα