Λαζόπουλος: Ο Κούγιας ήρθε από πίσω και με άρπαξε από τον λαιμό

20:35 2/3/2019 - Πηγή: Aixmi

Ο Λάκης Λαζόπουλος παρουσίασε μέσα από την ιστοσελίδα του altsantiri.gr τα γεγονότα που συνέβησαν στο «Αθηνών Αρένα». Όπως αναφέρει, λοιπόν, ήταν καλεσμένος μαζί με τη φίλη του Μαρινέλλα, σε γενέθλια φίλης του στο νυχτερινό κέντρο, όπου τραγουδούσαν για τελευταία φορά οι Αντώνης Ρέμος και Δέσποινα Βανδή.

Επί σκηνής βρισκόταν η τραγουδίστρια όταν ήρθε πίσω του ο Αλέξης Κούγιας, ο οποίος τον έπιασε από τον λαιμό, άρχισε να τον πιέζει στο πρόσωπο και να

φωνάζει. Ο ηθοποιός δεν σηκώθηκε από τη θέση του, ούτε αντέδρασε, ενώ όλοι οι παρευρισκόμενοι στο τραπεζιού του, αλλά και από τα διπλανά τραπέζια άρχισαν να φωνάζουν για να λήξει το επεισόδιο.

Η Μαρινέλα, που είναι κουμπάρα του ποινικολόγου από τον πρώτο του γάμο, παρενέβη με τη βοήθεια ανθρώπων του μαγαζιού και η τάξη αποκαταστάθηκε. Ο δικηγόρος του Λάκη Λαζόπουλου, Πέτρος Μαχάς, έχει αναλάβει την υπόθεση.

Το βίντεο από το Livemedia δείχνει τον ηθοποιό να διασκεδάζει με την παρέα του μετά το συμβάν.

Το τατουάζ του Αντώνη Ρέμου για την ΜαρινέλλαΣτον Αντώνη Ρέμο ήταν χθες βράδυ ο Λάκης Λαζόπουλος και η Μαρινέλλα. Ο δημοφιλής τραγουδιστής αφιέρωσε στη μεγάλη ντίβα του ελληνικού τραγουδιού μια επιτυχία του και μίλησε από σκηνής για το τατουάζ του με την Μαρινέλλα. #livemedianews

Δημοσιεύτηκε από Livemedia.gr στις Σάββατο, 2 Μαρτίου 2019

The post Λαζόπουλος: Ο Κούγιας ήρθε από πίσω και με άρπαξε από τον λαιμό appeared first on Aixmi.gr - Ειδήσεις από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο - Έκτακτη επικαιρότητα.

Keywords
Τυχαία Θέματα