Λάρισα: Ένταση στις γραμμές του τρένου που σκοτώθηκε 12χρονος

19:21 12/11/2017 - Πηγή: Aixmi

Ένταση επικράτησε νωρίτερα στο σημείο που βρήκε τραγικό τέλος ο 12χρονος Ρομά, στη Λάρισα όταν παρασύρθηκε από διερχόμενη αμαξοστοιχία, το απόγευμα της Πέμπτης.

Σήεμρα διοργανώθηκεκ σγκέντρωση διαμαρτυρίες και Ρομά άναψαν φωτιές πάνω στις σιδηροδρομικές γραμμές του ΟΣΕ, όπου και σκοτώθηκε το παιδί.Σύμφωνα με το onlarissa.gr, στο σημείο έφτασε ο δήμαρχος Λαρισαίων, Απόστολος Καλογιάννης, ο οποίος συνομίλησε με τους εξαγριωμένους

κατοίκους της Νέας Σμύρνης, οι οποίοι έθεσαν επιτακτικά το θέμα της υπογειοποίησης των γραμμών του ΟΣΕ που περνάνε μέσα από τη συνοικία τους.
bdr

Ο δήμαρχος ανακοίνωσε ευρεία σύσκεψη το πρωί της Δευτέρας στο δημαρχείο, ενώ προανήγγειλε και επαφές με τη διοίκηση του ΟΣΕ.
bdr

Σημειώνεται πως, σύμφωνα με τους κατοίκους της περιοχής που βρέθηκαν στο σημείο, ο 12χρονος αναζητώντας την μπάλα με την οποία έπαιζε, πέρασε τα κάγκελα της περίφραξης, βρέθηκε στις γραμμές του τρένου, με αποτέλεσμα να παρασυρθεί και να χάσει την ζωή του από τη διερχόμενη αμαξοστοιχία.

The post Λάρισα: Ένταση στις γραμμές του τρένου που σκοτώθηκε 12χρονος appeared first on Aixmi.gr - Ειδήσεις από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο - Έκτακτη επικαιρότητα.

Keywords
Τυχαία Θέματα