Κυρ. Μητσοτάκης: Ο επίλογος της κυβέρνησης Καραμανλή γράφτηκε το Δεκέμβρη του 2008

12:26 17/12/2015 - Πηγή: Aixmi

«Ο επίλογος της κυβέρνησης Καραμανλή γράφτηκε το Δεκέμβρη του 2008» δήλωσε ο Κυριάκος Μητσοτάκης, στο ραδιόφωνο του ΣΚΑΙ, με αφορμή τον άγριο ξυλοδαρμό εναντίον του βουλευτή της ΝΔ Βασίλη Οικονόμου στα Εξάρχεια, το βράδυ της Τρίτης.

Όπως ανέφερε ο κ. Μητσοτάκης, η τότε κυβέρνηση της ΝΔ

παρέδωσε την Αθήνα στους αναρχικούς χωρίς να αντιδράσει.

«Για το Δεκέμβριο του 2008 δεν έχω απλά μιλήσει, έχω ψηφίσει, δικαιολογώντας τη μη ψήφο μου για την Προεδρία της Δημοκρατίας. Παραδώσαμε την Αθήνα στους αναρχικούς χωρίς να αντιδράσουμε. Ο επίλογος της κυβέρνησης Καραμανλή γράφτηκε εκείνες τις μέρες του Δεκέμβρη» ανέφερε χαρακτηριστικά ο υποψήφιος πρόεδρος της ΝΔ.

Αναφορικά με τις φήμες για παρέμβαση του πρώην προέδρου, Κώστα Καραμανλή, ο οποίος φέρεται να δήλωσε ότι η ΝΔ κινδυνεύει να γίνει φιλοβασιλικό κόμμα στηρίζοντας εμμέσως την υποψηφιότητα του Βαγγέλη Μειμαράκη, ο κ. Μητσοτάκης ανέφερε ότι για τη μάχη της ηγεσίας ό,τι λέγεται πρέπει να λέγεται δημόσια όχι μέσω κύκλων.

«Γίνεται πολλή φασαρία, πράγμα που από μόνο του δείχνει την ίδια την παθογένεια του κόμματος» συνέχισε και κάλεσε τους πολίτες να ψηφίσουν στις εκλογές της Κυριακής, «γιατί χρειαζόμαστε μια υπεύθυνη και σοβαρή αντιπολίτευση».

«Δεν θα γίνει η Νέα Δημοκρατία αξεσουάρ του κ. Τσίπρα να υπερψηφίζει όταν κινδυνεύει να χάσει η Κυβέρνηση την πλειοψηφία. Δυο μήνες μετά τις εκλογές όλοι έχουν την αντίληψη ότι η χώρα πάει στην λάθος κατεύθυνση. Ζητώ από τους πολίτες να σκεφτούν ποια είναι τα προσόντα και τα χαρακτηριστικά που πρέπει να έχει ο επόμενος Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας και ο επόμενος πρωθυπουργός. Πρέπει να τον σκεφτούν να κάθεται στο τραπέζι της Συνόδου Κορυφής και με την ελληνική σημαία μπροστά να αγωνίζεται για τα εθνικά συμφέροντα» σημείωσε.

Keywords
Τυχαία Θέματα