Κρύβονται Πρύτανης & ΕΛΑΣ πίσω απ’ τα αποκαΐδια της Αθήνας

19:20 14/2/2012 - Πηγή: Aixmi

Υπηρεσιακά, δηλαδή με φαξ (!), ενημέρωσε ο Πρύτανης του Πανεπιστημίου Αθηνών την αστυνομία και την εισαγγελία του Αρείου Πάγου ότι μέσα στη Νομική έχουν εισβάλλει εξωπανεπιστημιακοί, οι οποίοι κάνουν αξιόποινες πράξεις. Αποτέλεσμα: η αστυνομία υποστηρίζει ότι πήρε το κείμενο με 24 ώρες καθυστέρηση (την Κυριακή αντί για το Σάββατο) και η εισαγγελία με 48 ώρες καθυστέρηση (τη Δευτέρα, δηλαδή).

Κάπως έτσι η Αθήνα

παραδόθηκε απροστάτευτη στο έλεος των κουκουλοφόρων, με αποτέλεσμα να πυρποληθούν και να λεηλατηθούν πάνω από 50 επιχειρήσεις και ιστορικά κτίρια.

Η ηγεσία της αστυνομίας, για να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα, υποστηρίζει ότι δεν υπάρχουν στοιχεία που να τεκμηριώνουν την καταγγελία πως η Νομική χρησιμοποιήθηκε ως παρασκευαστήριο βομβών μολότωφ. Ανώτατοι αξιωματικοί, ωστόσο, αναφέρουν ότι προφανώς στους χώρους της κατάληψης κατασκευάστηκαν μολότωφ.

Τι συμπέρασμα βγάζετε;
Μήπως ότι κανείς δεν ήθελε να αναλάβει την ευθύνη;
Και αν ναι, ποιος μπορεί να σας πει ότι έχετε άδικο;

Απορία: ο πρύτανης κ. Πελεγρίνης αγνοεί ότι στην εποχή μας υπάρχουν τηλέφωνα; Σταθερά και κινητά; Αν δεν το αγνοεί, γιατί δεν τα χρησιμοποίησε για να ενημερώσει τόσο την αστυνομία όσο και την εισαγγελία;

Και ας μην επιμείνει στην αστεία δικαιολογία ότι ο Χρήστος Παπουτσής του είχε υποδείξει να επικοινωνεί γραπτώς. Διότι θα μπορούσε να κάνει και το ένα και το άλλο. Αρκεί να ήθελε να εμπλακεί ουσιαστικά στην υπόθεση και όχι μόνο να καλύψει τα νώτα του…

Keywords
Τυχαία Θέματα