Κουτσούμπας: Kλαίνε όσοι ξεζούμιζαν τους Βρετανούς και γελούν όσοι έβγαλαν τους Γερμανούς από τη μέση

00:54 25/6/2016 - Πηγή: Aixmi

Απαισιόδοξος ότι ακόμα δεν έχουμε φθάσει στην άκρη του τούνελ στις διαπραγματεύσεις της κυβέρνησης με το κουαρτέτο εμφανιστηκε από τα Τρίκαλα ο γγ. της ΚΕ του ΚΚΕ Δημήτρης Κουτσούμπας.

Για το βρετανικό δημοψήφισμα ο κ. Κουτσούμπας είπε ότι , ο οποίος παρέστη και απηύθυνε χαιρετισμό στο λαϊκό γλέντι

που διοργάνωσαν οι Τομεακές Οργανώσεις Τρικάλων στο Πάρκο Ματσόπουλου. Αναφορά ο κ. Κουτσούμπας, έκανε και για το δημοψήφισμα του βρετανικού λαού, λέγοντας: «Αυτές οι ώρες δεν είναι ούτε για κλάματα και μοιρολόγια αλλά ούτε και για πανηγύρια». Πρόσθεσε ότι από τη μία κλαίνε πολιτικά κόμματα, πολιτικές ηγεσίες, τηλεοπτικοί σταθμοί και δημοσιογράφοι και από την άλλη αντιδραστικοί κύκλοι προσπαθούν να χειραγωγήσουν τους λαούς, και το βρετανικό λαό με ακροδεξιά φασιστικά συνθήματα.

Είπε ότι οι μεν κλαίνε γιατί ξεζούμιζαν το λαό και λένε τί θα γίνει ο λαός, λες και μέσα στην Ευρώπη, έτρωγε με χρυσά κουτάλια. Οι δε πανηγυρίζουν γιατί τα συμφέροντά τους ήταν σε άλλες χώρες και είχαν μεγάλο ανταγωνισμό με τη Γερμανία.

Παράλληλα ο κ. Κουτσούμπας δήλωσε για το εκλογικό σύστημα ότι το ΚΚΕ παραμένει προσηλωμένο στην απλή αναλογική που να εκφράζει πραγματικά αυτό που ψηφίζει ο ελληνικός λαός με τις έδρες που παίρνει το κάθε κόμμα στο κοινοβούλιο και όπως είπε: Δυστυχώς είναι η ίδια θέση που είχε ο ΣΥΡΙΖΑ παλιότερα.

Keywords
Τυχαία Θέματα