Κούτρας σε Αντζολέτο: Σου κορνάρουν, σε γνώρισαν στις Βρυξέλλες!

13:00 24/6/2015 - Πηγή: Aixmi

Τη δική τους μάχη -που δεν είναι καθόλου εύκολη- δίνουν οι Έλληνες δημοσιογράφοι στις Βρυξέλλες, στην προσπάθειά τους να μεταδώσουν τα νέα. Ιδίως οι απεσταλμένοι των τηλεοπτικών σταθμών, που δε ζουν στη βελγική πρωτεύουσα, όπως οι μόνιμοι ανταποκριτές.

Ένας από αυτούς, ο εξαιρετικός Αντώνης Αντζολέτος του Σκάι, απάντησε με αφοπλιστική ειλικρίνεια

στο ερώτημα του Χρήστου Κούτρα και του Γιάννη Ντζούνου «σε ποιο σημείο των Βρυξελλών βρίσκεσαι»;
«Ομολογώ ότι δεν ξέρω πού είμαι», είπε. «Ήμουν σε ένα ταξί και με ειδοποίησαν από το κανάλι ότι πρέπει να μιλήσω στην εκπομπή σας. Σταμάτησα το ταξί, λοιπόν, βγήκα έξω και συνέδεσα το skype -οπότε δεν ξέρω πού βρίσκομαι».

Την ώρα που μετέδιδε το ρεπορτάζ, ένα λεωφορείο από πίσω του κόρναρε. Ατακαριστά ο Κούτρας, σκασμένος στα γέλια, σχολίασε «σε γνώρισαν και σου κορνάρουν»! Και πρόσθεσε: «άντε να πιεις ένα καφεδάκι στη Σαμπλόν να ανοίξουν τα μάτια σου»!

Το εκπληκτικό είναι ότι ο Αντζολέτος απάντησε ότι «δεν κάνουν καλό καφέ εκεί», για να κλείσει το ρεπορτάζ μέσα στα χαμόγελα.

Λίγο πριν από το χιουμοριστικό περιστατικό οι παρουσιαστές της εκπομπής είχαν αποδομήσει πλήρως την πρόταση της κυβέρνησης προς τους δανειστές. Ενδεικτική ήταν η ατάκα του Χρήστος Κούτρα: «Αν το πρότεινε αυτό ο Αντώνης Σαμαράς δεν θα επέστρεφε καν στην Ελλάδα»…

Keywords
Τυχαία Θέματα