Κουρουμπλής: Ξέρει ο ελληνικός λαός ποιος συνέτριψε τη μεσαία τάξη

13:10 13/11/2017 - Πηγή: Aixmi

Για τη μεσαία τάξη αλλά και τον καθαρισμό του Σαρωνικού μίλησε στον realfm 97.8 ο υπουργός Ναυτιλίας Παναγιώτης Κουρουμπλής.

Μετά τις δηλώσεις του Δημήτρη Τζανακόπουλου περί «ελίτ» με αφορμή τον ΕΝΦΙΑ, ο κ. Κουρουμπλής σημείωσε: «Ο Ανδρέας Παπανδρέου

δημιούργησε τη μεσαία τάξη. Δεν την κατήργησε ο ΣΥΡΙΖΑ τη μεσαία τάξη. Τη συνέτριψαν οι πολιτικές των τελευταίων κυβερνήσεων» και συμπλήρωσε: «Ξέρει ο ελληνικός λαός ποιος συνέτριψε τη μεσαία τάξη. Ξέρουμε ποιος οδήγησε τη χώρα εδώ» .

Σε άλλο σημείο υπογράμμισε: «Με εξέφραζε το σύστημα όταν κυβερνούσε ο Ανδρέας Παπανδρέου. Έφερε το σύστημα σε μια ισορροπία».

Σχετικά με τον καθαρισμό του Σαρωνικού μετά το ναυάγιο της «Αγίας Ζώνης ΙΙ» ο υπουργός Ναυτιλίας είπε: «Οι ακτές είναι καθαρότερες από ό,τι ήταν. Οι τελευταίες μετρήσεις του Νοεμβρίου, σε όλα τα σημεία, για τον βυθό είναι κάτω από το όριο που προβλεπόταν. Θα πάρουμε και την επόμενη μέτρηση και τότε θα καλέσουμε τους ξένους ανταποκριτές και τους συναδέλφους για να κάνουμε μία συζήτηση και μία συνέντευξη» και συμπλήρωσε: «Το προλάβαμε το κακό, έγινε εξαιρετικά καλή δουλειά…Πρέπει να σας πω, ότι και οι παλιές πίσσες που υπήρχαν στους βράχους καθαρίστηκαν όλες με καλέμι. Γίνεται ποιοτική δουλειά».

The post Κουρουμπλής: Ξέρει ο ελληνικός λαός ποιος συνέτριψε τη μεσαία τάξη appeared first on Aixmi.gr - Ειδήσεις από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο - Έκτακτη επικαιρότητα.

Keywords
Τυχαία Θέματα