Κουντουρά: ΝΑΙ στις Πρέσπες, σφοδρή επίθεση στον Άδωνι…

16:24 24/1/2019 - Πηγή: Aixmi

Η υπουργός Τουρισμού Έλενα Κουντουρά ανακοίνωσε από το βήμα της Βουλής ότι θα υπερψηφίσει τη Συμφωνία των Πρεσπών και, ταυτόχρονα, ότι θα διατηρήσει τη θέση της στην κυβέρνηση -απορρίπτοντας, έτσι, τη θέση τού Πάνου Καμμένου για αποχώρηση από τα υπουργεία όλων των στελεχών που είχαν οριστεί από τον ίδιο.

Παράλληλα, κατήγγειλε τον Άδωνι Γεωργιάδη,

κατηγορώντας τον ότι την έχει στοχοποιήσει και χαρακτηρίζοντά τον «ηθικό αυτουργό», σε περίπτωση που δεχθεί επίθεση η ίδια ή η οικογένειά της.

«Έχουν ειπωθεί αισχρά ψεύδη εναντίον μου. Έχω υποστεί άθλιες επιθέσεις για την οικογένεια μου και τον νεκρό πατέρα μου. Με έχει στοχοποιήσει ο Αδωνις Γεωργιάδης. Με τις επιθέσεις που κάνει εναντίον μου σε ομιλίες τους προσφέρει κάλυψη σε φασιστικά στοιχεία να με εκφοβίζουν. Αν συμβεί οτιδήποτε σε εμένα ή την οικογένειά μου ευθύνη δεν θα έχουν μόνο οι φυσικοί αυτουργοί θα έχουν ευθύνη και οι ηθικοί αυτουργοί», είπε.

Αναφερόμενη στη Συμφωνία Τσίπρα-Ζάεφ σημείωσε:

«Η πατριωτική στάση είναι η θετική ψήφος στη συμφωνία. Για μένα όλες οι αμφιβολίες εξέλιπαν όταν υπήρξαν διευκρινίσεις επί των σημείων της συμφωνίας. Είχα εκφρασε την άποψη ότι θα ψηφίσω κατά συνείδηση και θετικά στο υπουργικό συμβούλιο του περασμένου Οκτωβρίου. Το είχα πει και στην κοινοβουλευτική μου ομάδα ότι έχω το δικαίωμα της ψήφου κατά συνείδησης. Δεν εκχωρώ σε κανέναν το δικαίωμα να ψηφίζω κατά συνείδηση», είπε. Και πρόσθεσε: «Δεν φεύγω από την κυβέρνηση, θα συνεχίσω να εργάζομαι για την ανοδική πορεία του τουρισμού. Δεν θα μπορούσα ποτέ επιτρέψω να ανακοπεί βίαια η πορεία αυτής της κυβέρνησης και να μην ολοκληρωθούν οι μεγάλες θεσμικές παρεμβάσεις που έχουν εξαγγελθεί από τον πρωθυπουργό και έχουν ήδη δρομολογηθεί».

The post Κουντουρά: ΝΑΙ στις Πρέσπες, σφοδρή επίθεση στον Άδωνι… appeared first on Aixmi.gr - Ειδήσεις από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο - Έκτακτη επικαιρότητα.

Keywords
Τυχαία Θέματα